reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Fotki Heatherek przesłała na maila, ale dla porządku mogę wkleić później na wątek zdjęciowy.
Aniu, nie umawiałyśmy się wcześniej. Po prostu o 17.00 napisałam smsa, że idziemy, a Heatherek napisała, że oni też. I już.:-)

reklama
Hej Dziewczyny, jaka u Was pogoda? U nas nie najgorzej, bo od kilku dni zapowiadają wielkie opady, a deszczu albo nie ma w ogóle, albo pokropi jak ksiądz kropidłem ;-) Ciekawe jaką pogodę mają nasze wczasowiczki... Mogłyby juz wrócić, bo tu tak pusto...

U nas deszczowa pogoda brrrrrrrr Mieliśmy teraz anginę ale już ok i teraz dochodzimy do siebie i mamy czas na BB. Wogóle przeglądałam zdjęcia naszych dzieciaczków i nie mogę się nadziwić jakie one są cudne i takie duże i normalnie dorośleją nam te nasze skarby:happy:

Basia, co u Was słychać?

Zyjemy sobie Kasiu. Zaglądam tu co dzień prawie ale zwykle tak jestem zmęczona, że nie mam siły pisać. Olka przestawia się na jedno spanie w dzień w związku z czym mniej czasu dla siebie, mamy remont, czekam na odpowiedź w sprawie pracy, z jednej jestem już po rozmowie czekam na decyzję, w parę miejsc mam wysłane CV. Ogólnie doba ma parę godzin za mało:-):-).

U nas na Mazurach całkiem ładnie. W dzień jest bardzo ciepło (woda w jeziorze też) i raczej słonecznie z małymi chmurkami. Za to codziennie wieczorem jest burza. A rano znów słonko. Nie ma co narzekać.:-)

Zyjemy sobie Kasiu. Zaglądam tu co dzień prawie ale zwykle tak jestem zmęczona, że nie mam siły pisać. Olka przestawia się na jedno spanie w dzień w związku z czym mniej czasu dla siebie, mamy remont, czekam na odpowiedź w sprawie pracy, z jednej jestem już po rozmowie czekam na decyzję, w parę miejsc mam wysłane CV. Ogólnie doba ma parę godzin za mało:-):-).

Basia, to trzymam kciuki, żeby wszystko sie powiodło!
Mamoociku, a kiedy widzicie sie z dziewczynami, bo nie pamiętam:zawstydzona/y:

reklama
Do góry