reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Cholerka, czytam o tych mazurskich nawalnicach i przerazenie mnie ogarnia.... Mikolajki, Kisajno, Gizycko....... Mam mrowy na plecach...... szok szok szok..... :szok::szok::szok::szok:

reklama
a ja tu z innej beczki...Siedze przed kompem z mrowkami w dupie bo od przyjazdu z Polski jestesmy bez auta i jakies trzy godziny temu Adam pi pisze ze jedzie nowym autem ale za diabla nie chce zdradzic jakim:wściekła/y:... Mowi ze sama zobacze jak przyjedzie...:-)

Ciesze sie ze juz w koncu cos bedzie do jezdzenia bo cholera ciezko cos wyrwac sensownego(no chyba ze ma sie full kasy:-D) Mielismy kilka aut wyszukane ale jakos kazdy nam odmawial na sam koniec...Adam zadawal setki pytan ,no bo wiadomo teraz kupic wporzadku auto to tylko z salonu...No ale mam nadzieje ze to bedzie ladne i dobrze sie sprawowalo...:tak::-)

No własnie co macie?
bo ja nie wiem czy juz się chwalilam ale moja rozbita BMW zamieniłam na Alfa Romeo salespeed piekna furka :-D wiec w sumie to nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:-D no i wreszcie mam klime i skóre ;-):-D

Sylwia, nie chwaliłaś się! A komórę masz?;-):-D
Poprosze o fotę z właścicielką za kierownicą:-)I koniecznie wrzuć jakieś zdjęcia z wczasów!

Oj, ja też wczoraj pomyślałam o naszych "zjazdowiczach", kiedy usłyszałam wieści na temat nawałnic. Całe szczęście, że zdążyliście wrócić do domów!!!
Pati, i co to za niespodziankę kupił Wam Adam? Będziesz jeździć?;-):-D
Sylwia, fajne autko! :-)

reklama
Haaa-mamy BMW 3 w kombi-czarniuski,z aluskami,nawigacja ,xsenony,podgrzewana dupcia i takie tam roznosci...rok 2003 Nie lubie kombi ale raz moge sie zgodzic:-D

Do góry