• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

dołaczam do klubu milosników kaw........z mezem oboje kochamy kawy..pierwszw o czy mysle po przebudzeniu to własnie - kawa!!..Nawet by bylo smiesze wczoraj sobie z tego zartowalismy:-D..

reklama
Fusik, ta kawa musi być naprawdę pyszna :-)

U nas pogoda też nie lepsza - w tej chwili jest -8 ( rano było -13), ale przy tym tak wieje, że normalnie jest zimno w mieszkaniu ( pomimo tego, że mamy nowe, szczelne okna i ogrzewanie ustawione na maksa :baffled:). A mój mąż bidulek pracuje na dworze :-(

u nas podobnie...odczuwana temp to ok - 20 stopni, Asiu - nie zazdroszcze mężowi...ogrzej go dobrze i pozdrów ;) mój zresztą też częściowo na dworze bo łazi po mieście po trawnikach i jakieś mapy rysuje gdzie światłowód ma przebiegać...no ale na szczęście wczoraj i dziś w biurze
a ja w nowej pracy...no cóż - na razie rozkręcam się ale zapieprz jest niezły, obawiam sie że nie będę wychodzić punktualnie z pracy :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry