reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
a ja ciesze się że jest duży mróz. Mąż zakłada klimatyzatory i często musi wchodzić na dach. Wczoraj tak zmarzł, że bez przytulanska spania nie ma. Och.... w ten sposób coraz bardziej udaje nam się przełamac powstałe lody. Jednak za zimą to ja nie przepadam tak jak i za kawą. Cenię sobie dobrą wrzącą herbatkę. och. Idę sobie ją właśnie zrobić. Wogóle nie rozumiem jak można pic to ochydztwo zwane kawą:-D:-D:-):-).

Fusik! Siedze, czytam i geba mi sie smieje :-) Wlasnie wypilam kawke z identycznego saeco, ktore dostalismy z Malzowinem od sw. Mikolaja :-):-):-) Nasze rodzinki wiedza, ze my bez dobrej kawy ani rusz i nam sie rzucili w prezencie :-):-):-) MNIAM MNIAM MNIAM - pychota!!!!! Jak ktos ma blizej do Warszawy, niz do Lodzi, to ja tez bardzo zapraszam!

Fredka, bardzo mily sposob rozgrzewania zmarznietyvh paluszkow - przytulic je do czyjejs cieplej lydki - hihi, rozumiem, ze to ciepla lydka jestes TY :-):-):-)

Ps. dzisiaj przegladalam w empiku JOYa styczniowego i jest zajawka o pieciu parach, dla ktorych przyjscie na swiat dziecka wywrocilo zycie do gory nogami hehe - juz czekam na luty :-)

Ja tez bardzo lubie kawe i przydalby sie taki expresik :tak:

Fredka wiec zakumalam ze u was coraz lepiej ;-) co ? Ciesze sie :-)

Fusik! Siedze, czytam i geba mi sie smieje :-) Wlasnie wypilam kawke z identycznego saeco, ktore dostalismy z Malzowinem od sw. Mikolaja :-):-):-) Nasze rodzinki wiedza, ze my bez dobrej kawy ani rusz i nam sie rzucili w prezencie :-):-):-) MNIAM MNIAM MNIAM - pychota!!!!! Jak ktos ma blizej do Warszawy, niz do Lodzi, to ja tez bardzo zapraszam!
:-) ja tez bym chiała go dostac :-)

cześć dziewczyny!

no i mamy odwilż w Krakowie czyli beznajdzieja, czyli brudno, czyli szaro, czyli mokro.. już wolałam 10stopniowy mróz z zeszłego tygodnia...

w czwartek byliśmy na szczepieniu (tężec, krztusiec, polio). było trochę płaczu, ale i tak Tymek trzymał się dzielnie. dodatkowo mamy 11,5 kg oraz 85cm wzrostu.

w sobotę zaś mieliśmy serię wypadków: zrzucona choinka i przewrócona lampa. nic się nie stało na szczęście. choinka została od razu rozebrana z ozdóbek i powędrowała do śmieci; a lampa niestety spaliła się (jarzeniówka) i teraz Tymek ma trochę ciemno w swoim kącie :cool:

miłego poniedziałku Wam życzę!

reklama
:-Ddziewczyny(Fusik Heatherku :cool2:uwazajcie z tymi zaproszeniami..bo jak wszyscy kawosze sie zjada to i Wasza kieszen..zapasy kawy, a i expres tego nie wytrzymaja:-):-D:-D
ja takze naleze do kawoszy..z małzowinem :-p

co do pogody - tu wczoraj była piekna słoneczna jesien..dosłownie az chciało sie spacerowac!..szkoda, ze na spacerek ni wzielismy aparatu:baffled:..ale moj maz wscieka sie, ze mam obseje..i czasem odpuszczam:-D

dzis natomiast leje..i ja tam jak nie bede musiała to sie z domu nie wynurzam..szczegolnie, ze dzis ksidz u nas po kolędzie..a i maz na wieczor dopiero do pracy..:happy2:

za pogode w PL "trzymam kciuki"..bo mi dom buduja!:-D

Fredko - widze i wnioskuje podobnie- czyzby było jzu lepiej?- jesli tak - baaardzo baardzo sie ciesze!- :tak::tak::tak:

Do góry