reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
hahaha no patrzcie jak sie jedna przez druga przechwala :-D Moze jakas firme otworzymy...:confused:;-):-)

Parisienne-malutka jestes jak moja dobra kumpela...Wolamy na nia "Orzeszek " :-) Ma ponad 30 lat a taka drobina,jak dziewczynka wyglada...:-D

To Syla jak wrocisz do domu wez dwa dlugie gwozdzie i znajdz jakis ladny kontakt w domu...wprowadz dwa gwozdzie w obie dziurki i wtedy dostaniesz "impuls" :-D Zobaczysz zaraz poczujesz "Moc" :-D

Pewnie ze nie tajemnica chcialam sie zająć dodatkowo sprzedaza róznych rzeczy np tych z Amwaya kolezanka robi na tym niezla kase a część rzeczy kupie dla siebie np maja super filtr do wody - drogi ale rewelacyjny, normalnie czuc smak wody a nie tego syfu co płynie z kranu chociaz i tak w naszym ujeciu woda nie jest taka zła.

reklama
Moja mama kiedys w tym byla,szybko zrezygnowala...Tutaj Adama kolezanka tez to robi i tez "stypa"... Ja bym chciala miec swoj salon pieknosci...Mam zamiar jak podszkole sie jezyka zajac sie tym...Kazdy mi mowi ze to do mnie pasuje :-)

Do góry