• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Asia nam dostarczano wodę albo kupowaliśmy całe zgrzewy tych w butlach 5litrowych. Sklepy to miały niezły utarg na tej wodzie bo normalnie to nieschodzi a w ciągu pierwszych godzin to zabrakło wody we wszystkich okolicznych sklepach i zwozili ze Szczecina

reklama
jaka tu dzis ciszzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaa:angry::crazy::-D

a ja wczoraj miałam rocznice pierwszej randki z moim obecnym męzem...To juz 9 wspolnych lat:-)~!
zaczeło sie od lampki lambrini....miał byc wieczor we troje..potem Duska lulu i romatyczna noc juz we dwoje:-D..a tu tel..."hej koncert w parku dawajjjie!"- odmówilismy!...za chwile drugi..tez , ze w parku obok nas jest zajefajna muuuza...odmóilismy..Odłozyłam tel..ktos puk puk do str ogrodu...i z drugiej str.i do drzwi...no masakra..."nie leniuszyc na ogrod dawac szybkooo grillujemy"............:rofl2::rofl2::rofl2:..no wiec juz z grzecznosci wyszlismy ze swoim lambrini i piwkiem do kiełbaski;-)..potem dołaczali zanjomi...zatrzymywali..deszcz padał..."siła" nas do siebie do domu:baffled:...no i chwiejnym krokiem wrocilismy po 22:confused:............super!...a obiecalismy sobie, ze tym razem juz na pewno odmówimy...czasem mnie to meczy tak miedzy nami...:dry:

Klaudia tym razem szalała razem ze swoim przyjacielem Rafałkiem...(miesza "za ścianą") Oczywiscie Duska dupinka wywijała na maxa..az kazdy sikał ze smiechu!! Naprawde jestesmy pod wrazeniem jej wyczucia rytmu!!!...no i coraz wiecej piosenek zna..Wczoraj hiciorem obok "zuzia lala nie duza"..był"jak anioła głos..."i ...no kurcze nie moge sobie przypomniec!!!...cos z pl rocka..;/

a atrakcja wieczoru był pokaz kąpiących sie wujków w czasie deszczu w basenie(beda fotki:-D

No to tylko pozazdrościć imprezowego towarzystwa :) A u nas znów szara codzienność powróciła :( normalnie łapię doła i stwierdzam ze chyba muszę coś w tym swoim życiu zmienić...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry