reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
A ja ogolnie weekendzik sama spedzilam... Sobota -mialam dosyc luzu,Adam zabral mala na zakupy,potem do kumpla a wczoraj pojechal z nia do swoich rodzicow i przyjechali dopiero dzis rano :-) Wiecie jak ja tego potrzebuje ,takiego spokoju,ciszy,wszystko robic co chce i kiedy chce i nikt ode mnie niczego nie rzada .... :-) A na jakis weekend teraz chcemy z Marta ( ta kolezanka z fotek z wakacji) wybrac sie do kosmetyczki zeby zajeli sie naszymi stopkami po urlopie ...:-) moze jakis jeszcze sobie zabieg strzele...zobaczymy...najpierw zobacze jak dziewczyny poradza sobie z naszymi nogami...

Pati tu w goeteborgu jest taki park a zwie się jakoś Slotskogen i to jest w takiej dzielnicy gdzie są takie ogrody botaniczne Botanisken tradsgardenen.
Co do tv to kupiliśmy za niecały 1000zl a w sklepie kosztuje ponad 2000 a aparat za 250 a kosztuje 700 czyli okazja dobra. My z m mamy wogole takie szczęście że jak gdzies razem jestesmy to zawsze cos tanio uda nam sie kupic. Kilka lat temu pojechalismy do Berlina szukac auta no i udalo sie nam tam kupic za niewielkie pieniadze golfa3 . I od tego czasu zawsze mnie mąż zabiera ze soba jak chcemy auto kupic jak taka maskotke na szczescie:-D:-D:-D

Ania ja bym sobie LCD zostawila...tym bardziej ze to lepsze niz plazma no i za taka cene... Powiesilabym sobie w sypialni... :-) no i aparat tez sie przyda...Jak np.Madzia na wycieszke pojedzie sama... :-)

Ja do fryzjera zadko chodze bo farbuje sie sama..a wlosy mi mama podcina...Wlasnie mialam zrobic to ostatnim razem ale piwowzywalo i czasu nie bylo :szok::laugh2::-p:-D:-D

Pati narazie lcd sobie maz tu zostawia a w domu juz jeden na scianie wisi. Tylko nie wiem czy maz bratu nie sprzeda bo akurat robi sobie remont bo w lutym zostanie tatusiem i w 1 pokoju robia sypialke dziecka a w 2 aneks kuchenny i ich łóżko i właśnie chcieliby lcd na sciane powiesic bo nie zajmie wtedy miejsca ale nie wiem co w koncu m zdecyduje.

A ja lubie sobie do fryzjera pójść:-) mam taka jedna ulubiona fryzjerke Bernie:-D jest super. Pogadam sobie poplotkuje - lubie tam chodzic.
A na pedicure to jeszcze nie wiem gdzie pojde bo ostatnio jak byłam to nie byłam zachwycona:-D

reklama
Do góry