reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

ja dalej nic nie wiem:baffled::-p:shocked2::-D @-brak:baffled::shocked2:
byłam u lekarza i powiedziałam co i jak - spytałam o badanie krwi- to powiedziała, ze tu nic takiego sie nie wykonuje- Kazała czekac i test powtórzyc za tydz:sorry2:

reklama
ja dalej nic nie wiem:baffled::-p:shocked2::-D @-brak:baffled::shocked2:
byłam u lekarza i powiedziałam co i jak - spytałam o badanie krwi- to powiedziała, ze tu nic takiego sie nie wykonuje- Kazała czekac i test powtórzyc za tydz:sorry2:

czekam na wieści Rusałko z niecierpliwością....ale jak dla mnie to na pewno dzidzia:-)

Rusalko co za porypany kraj ta anglia..a co oni tam kuzwa robia ogolnie? ach juz wiem -promuja Paracetamol:-D

A ja zaraz zrobie zamach na sasiadke!!! No normalnie baba zaczyna mnie leczyc..Juz wam o moich sasiadkach opowiadalam co nieco..Mam taka jedna od ktorej sie corka(ok.70lat) wyprowadzila..No i matka zostala sama(ok 90 lat) ie rozumiem tego jak corka mogla sie wyprowadzic do domu starcow a matka w domu zostala...no ale dobra do rzeczy...no i stara ciagle slabla,glucha jak pien chyba bo ciagle nie mogli do niej sie dopukac wiec policja,straz i rabanie jej drzwi...Ogolie jej drzwi to wygladaja jak by z kawalkow plyty byly zrobione tak sa porabane:szok::-D No i ona ciagle ostatnio lazi i otwiera te drzwi...A one kuzwaaaa tak okropnie skrzypia jakbym w jakims zamku byla mam wrazenia...I ta baba wyobrazcie sobie tak z 10 razy dziennie wylazi na klatke i w dodatku tak powoli otwiera te drzwi ze ona na maxa piszcza... Ej do szalu mnie to juz doprowadza...:wściekła/y:

Pati, może jako dobra sąsiadka nasmaruj jej te drzwi:-). Napisz jej na kartce, że piszczą ( bo może nie dosłyszeć). Może da:-):-D:-):-):-D

Pati rewelka..ale pomyśl, że nigdy nie wiadomo kto będzie następnym sąsiadem:-pto tak jak z szefem;-)ja mam wrazenie, że ciągle trafiam w tym przypadku z deszczu pod rynnę:baffled:

reklama
Ejj ta baba pewnie nie doczyta...teraz jak wyjdzie chlupne ja olejem :-D Ja wogole nie kumam jak oni moga ja zostawiac sama:no: Zakladaja jakies sprzeta ze slychac jak na glos z nia gadaja prez jakby sibi...:szok: Toz to jej corka powinna tu mieszkac a ona do domu starcow...Tak wogole to by sie tu jacys owi przydali... bo ogolnie to nasz blok jakby same umarlaki tu mieszkali...Cicho ,nie pracuja bo na emeryturach i tylko szpieguja... i jeszcze tacy beszczelni ze Ci powiedza "oo gosci do was z polski o 01:00 w nocy przyjechali"...:szok::-D:-D:-D:-D:-D

Do góry