reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
niestety Ola w tym roku nigdzie nie pójdzie. Najpierw musi wyzdrowieć,a zaklepałam jej wejściówkę na mikołajki do mnie do pracy. Co za pech:-(. Chociaż.. najważniejsze, że jest w domu. Pójdzie w przyszłym roku:tak:. A wasze dzieciaczki idą gdzieś?

Moje dziecko nigdzie:-D bo ja bezrobotna a u Adama nie uzadzaja takich imprez ;-) Tam tylko przed swietami dla pracownikow i partneow-chlanie i wyzera...ale ja nie ide...jak co roku...nie znam ludzi,w dodatku pewnie tylko o pacy beda gadac:happy2:

Ale chce isc na swiateczny markt (weinachtmarkt)z mloda :-)aha i do legolandu tu w berlinie sie wybieramy :-)

My jutro też mamy Mikołajki ode mnie z pracy. No i będzie hit dla Wojtka, bo zorganizowano nam przejazd tramwajem po Warszawie. A Wojciaszek uwielbia tramwaje. A w tramwaju będzie siedział Mikołaj i rozdawał paczki.:-)

a my juz zakupilismy prezenty dla Dusi- zapakowane czekaja i kupiony dzis stroj sw Mikołaja- Ubralismy choinke- "BY MIKOŁAJ DO NAS TRAFIŁ":-Dnapisałysmy list:happy2:..i jutro bedziemy na niego czekac:-)
Mała jest podekscytowana...z mega przejeciem opowiadała dziadkom przez skype, ze czeka na mikołaja, ze wypatrzyła w sklepie lale płaczaca ze smokiem i poprosiła MIkołaja ..z lala sie pozegnała w sklpeie mowiac" nie płacz..ja poprosze Mikołaja i jutro sie zobaczymy":-D i pogłaskała ja czule..nie było wyjscia kupiłam..schowałam..co jeszcze opisze na zakupowym watku...

U nas niestety nie ma imprez mikołajkowych w pracy :(
Klaudusia nieźle ;) Za to nasz dziecko też nas dzis rozbroiło - ogląda katalog punkty era premia i Clifford mu wpadł w oko i pokazuje że chce i w kółko Clifford no to mówie Mikołaj Ci zamówi i przyniesie a ona podniesionym głosem "Nie!!! Mama i tata!!!" czyżby już nie wierzy w Mikołaja...

PATi a ty nie doradzisz mi czegoś w kwestii fotelików???

reklama
KOntynuujac temat mikołajkowy---------ale Duśka zrobiła oczy..z jakim przejeciem opowiadała, ze widziała mikołaja i to jak wchpdził przez okno, przesna szafe:-D:-D:-D...i zostawił lale...złapałam aparat by to sfilmowac ale sie speszyła Kłamczuszka:-D:-D:-D:-D

kolejna czesc niespodzianki to przebrany sasiad i odwiedzimy chrzstnej z chłopakiem...;-)ale miły dzionek:-)- a wieczorkiem bedziemy robiły stroiki..juz przygotowane gałazki i cytrynki sie susza:tak:

Do góry