reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

wczoraj mielismy kijowe popołudnie..mała chorowała..wymiotowała i było niewesoło..dzis rano nie wymiotowała coprawda..ale była rozpalona, mimo iz temp.ok 36,6..
nie wiedziałam co robic..bo o 10.36 ja wchodziłam na egzmain..ale poszłam z nia normalnei o 9.15 do przedszkola..(bałam sie czy dobrze robie?)- ale Panie zaopiekował y sie nia i uspokoiły. BYłam sprawdzic- powiedzizłąy "skup sie na egzmainie..mała czuje sie OK- jest spokojniejsza niz zwykle, ale ładnie zjadła z dziecmi lunch itd"..no ..
"double stres for I":baffled:ale poszło:-).czekam na wyniki..pisma ida do Londynu i po swietach maja przyjsc wyniki..nic nie wiem..ale na zakonczenie podeszłą do mnie nasza nauczycielka i powiedziała do ucha, ze byłam jedna z lepszych:-):-)..
a na przerwie powiedziała, ze pamieta moje interview i ze zrobiłam najwiekszy postep...chciałam wówczas isc na nizszy poziom..byłam przerazona..a teraz przegoniłam niejedna osobe..no Rosne@!:-D:-D
wiec sadze, ze zdac zdałam..:nerd::-Dale na wyniki czekam
dziekiuje za kciukasy!

reklama
Mamoot mi też!!!!!!!!!!! ;-):-D bo ja wracam przed 17 z pracy i jakoś już siły nie mam na nic, a po świętach będą u nas goście więc wypadałoby chatę posprzątać przynajmniej :dry:

Rusałko ja tam skórkę obieram zawsze i faktycznie zwróć paniom uwagę, :tak: a z egzaminem to na pewno dobrze będzie bo zdolna bestia z ciebie :tak::-)

no moja droga nie posądzałam cie o takie talenty ;-);-);-)

quote]

Przepraszam -to ja na takie beztalencie wygladam:baffled::crazy::-D czy moze jakbym miala caly sztab sluzby:rofl2: hahahah
A pierniki wyszly mi naprawde dobre :-)
I znowu mnie nos nie pomylil bo wzielam inny przepis,jak kazdy mi slal ,ale go troche "przerobilam" i gdybym leciala za przepisem to chyba ptaki by sobie pojadly...:-D Ogolnie troche wieksza porcje robilam stad te moje modyfikacje;-)

Dorcia gratuluje egzaminu i mam nadzieje ze niunia juz lepiej :-)

Ja Was tez laski podziwiam bo nie dosc ze praca to jeszcze dziecko ,a juz dwojka to wogole uklon no i cale obowiazki w domu...A ja tu jedno dziecko i jeszcze ogarnac sie nie moge...i ciagle nazekam:baffled:

Mamoot mi też!!!!!!!!!!! ;-):-D

Nie ma sprawy - już wysyłam :-)

U mnie nadal chyba pełna moc, bo zaczęłam robić bigos i te śledzie. A z bigosem to ide na całość. Bo robie raz w roku, ale za to dużo (z 7 kg kapusty).

Aniu, Głuszku, fakt, że dopóki nie pracowałam to było spokojniej, ale po pierwsze ciężko by nam było finansowo. Dałoby radę, ale trzeba by się mocno ograniczać. A druga sprawa, nie mniej istotna, że teraz to ja po prostu odpoczywam w pracy. Odpoczywam od domu, dzieci, od tego co ugotować i co posprzątać. To bardzo dobrze mi robi "na głowę". :tak:
Pati, ale Ty jesteś z Noemi prawie cały czas sama. Ja z dwójką, ale mam do pomocy nianię na zmianę z dziadkiem i Marcina. Wychodzi na zero. :-)
Rusałko, mam nadzieję, że Duśka ma si juz lepiej.

Dziewczyny kiedy bedztiecie stroily choinki ?
Bo ja moze jutro :-Dchyba nie przesadzam ,co:baffled::confused:No oczywiscie jak znajde sile na to bo czekaja nas zakupy w polsce...wybieramy sie ze znajomymi co przychodza do nas na wigilie...robiby ja wspolnie wiec wspolnie robimy zakupy :-)Musze jeszcze liste napisac co potrzebuje....:baffled:

U mnie tradycyjnie choinkę ubieramy w Wigilię :-) Więc jeszcze duuużo czasu. Ale gdyby nie ta tradycja to już bym Pati stroiła choinkę. :-D

reklama
Do góry