reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Kacperku-zdrowka!

my z Duska na dobre sie rozkladamy(znowu!!!???)- dzisiejszej nocy ciutke bylo lepiej, ale poprzedniej- kaszlalysmy przeokropnie...narazie pijemy syropki, paracetamol...moze przejdzie-oby!

Witam

Dziękujemy za życzenia zdrówka-pomogły bo jest duzo lepiej:-) tylko brak spacerów nam doskwiera, Kacper z nudów coraz to lepsze ma pomysły-dzisiaj nakarmił rybki resztkami od ostrzenia kredek:-D.
Rusałko zdrówka życzymy

Fredka gratuluję:tak::tak::-)Głowa do góry. Wszystko będzie dobrze:tak:

My właśnie wróciliśmy z basenu. Jesteśmy zmęczeni ale tak miło zmęczeni:-)

Fredzia, no co Ty??????????????????????????????? Paskudnie się czujesz psychicznie, czy fizycznie? Może na zastrzeżonym pogadamy?

reklama
Fredka ale jazda!!! tzn fajnie i gratuluję!!! mam nadzieję że bardziej fizycznie niż psychocznie źle sie czujesz, chociaż huśtaweczka nastrojów to też norma... bym coś jeszcze zażartowała ale to moze na zastrzezonym ;)

chorym życzę zdrówka, u nas Karol ok, ale ja cały czas jeszcze się dokurowuję :( niestety jedyne antybiotyki które mogłam brać okazały sie nie najlepsze na uszy, dopiero w kropelkach inne zaczęły pomagać

Do góry