reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Dla mnie wyjscie z ptycha to juz wogole sport ekstramalny...Jak mi sie gdzies schowa to mam niemiejsza adrenaline jak sam saper...

Dzis wlasnie przeszlam chwile grozy...:crazy: Ale ogolnie to musze dzis mloda dosyc pochwalic (chociaz na chwile obecna szal macicy mnie chwyta bo to co widze i slysze w kuchni:wściekła/y::angry:-oczywiscie Ptycha w roli glownej-szefowa zamieszania) no i konczac co zaczelam:-D mloda dzis byla ze mna u dentysty i siedziala cale 40 min.bardzo grzecznie,tylko od czasu do czasu pytala czy jestem gotowa albo czy boli:-D

A tak wogole to chcialam napisac cos innego ale sie mi zapomnialo :-D:-D:-D

Aha -Fredka prawko jak prawko...narazie teorie robie.wtedy chce zdac najpierw testy i po tym jak zdam to bede brala sie za jazdy...A jak u Ciebie? na jakim etapie juz jestes?

Noemi, super. Ja to pewnie bałabym się podwójnie - z samego faktu siedzenia na fotelu dentystycznym i co porabia mój starszak:-D

Kasiu, oj to szkoda. Jak rozumiem ten weekend masz zajety? Bo ja nawet brałam pod uwagę, żebyśmy zajechali do Tarnowa (jak będziemy jechać tam albo z powrotem), ale trudno mi to wcześniej zaplanować. Wszystko zalezy jakie będa warunki drogowe, jak dzieci będa sie sprawować. Sama wiesz.

Ania my tez juz od 6 na nogach tylko jakos czasu brak zeby usiasc za klawiatura, bo choc u rodzicow to nadal sama z dzieciakami w domu.

Mamoot to widze, ze my tez sie rozminiemy bo akurat Warszawe planowalam na ostatni tydzien/kilka dni przed wylotem a bilet powrotny mamy na 8 marca.
Pozostaje czekac i miec nadzieje, ze kiedys z kims uda nam sie spotkac (choc trasy po Polsce mamy ograniczone bo zazwyczaj Warszawa-Podlasie-Mazury).

Cicha napisz kiedy bedziesz w Wawie dokladniej moze sie wybiore na weekend do siostryt to bedzie okazja

W krakowie jestem weekendowo, jak mamcie ochote się spotkac Mamootki to dajcie znać:-)

Aniab ja nie spałam od 4 do 6:-p potem położyłam się jeszcze do 9, coś ostatnio spać w nocy nie mogę, od długiego leżenia na boku wszystko mnie boli :baffled::dry:

Cicha a Heatherek też jest chyba z Warszawy, może z nią ci się uda spotkać.:sorry2:

reklama
Do góry