sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja sport bardzo lubię:-) i ogladac i uprawiać

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

A
Może uda mi się kupic jakiś fajny zestaw nart - a jak się je dobiera do wzrostu? wagi?
. Wydaje mi się, że do wzrostu. Raczej kupuje się długie narty. Spytam i Ci napiszę.
A ja nic tylko leżę od rana do wieczora. Dzisiaj rozliczenie podatku robiłam mojej mamie bo mnie poprosiła ale tak nie cierpię takich rzeczy. Dobrze że większość program za mnie robił bo ja nie jestem w stanie się skupić. Trochę pochodziłam sobie a teraz leżę. Normalnie muskuły sobie wyrobię od chodzenia o kulach a jedyny plus pobytu w szpital to dwa dni niejedzenia i odrazu schudłam
Mój ślubny wysiadł przy opiece nad nim i pierwsze co to powiedział że nie wie skąd ja mam siły do niego![]()