reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ell nie przejmuj się - wiesz, że te pomiary sa orientacyjne - to raz, dwa- może nadrobić, a trzy - moze po prostu będzie miał budowę po mamusi :) ja własnie parzę w usg Karola i na 31 tyg miał 1550g więc też niewiele ale z tego co pamietam mi nic lekarz nie mówi żeby to mało było - urodził sie 3 kg - ale to same plusy - lekko i szybko :) a potem jak wyrósł...tzn jest szczupły ale wzrostem powyżej przecietnej na 75 centylu i tak jest ok :)

reklama
Ale ten czas leci. Ell juz blisko finiszu. Baśka, za połową.
Jeszcze chwila i dzidziusie będa z Wami.

A wśród moich znajomych wysyp jesiennych brzuszków: moja bratowa, moja dobra koleżanka i moja koleżanka z pracy.:-)
Ech, zazdroszczę!

ojejku Mamoot to może trzecie?!

Baśka ja tez zmienilam komp:-) taki świąteczny prezent niespodziankowy od meza:-D, pojechali kupić razem z Wojtkiem i Wojtek nawet się nie wygadal przed czasem.:szok:
no a moja alfa sobie stoi w serwisie juz ho ho drugi tydzień, i nie wiedza co jej dolega:wściekła/y:zwariowac mozna:angry: raz biegów nie zmienia raz nie odpala.
A w domu mam kladzenie paneli na strychu i wykładzine do sypialni zamawiam:szok: normalnie same zmiany, przed domem marsowe pole bo zakladamy trawnik.

Pewnie, że chcę trzecie, ale jeszcze chyba za szybko. Choć czasem mnie korci ;-) Za brzuszkiem tesknię, bo to cudne uczucie nosić dzidziusia, ale w sumie ciąża jest dla mnie, jak sama nazwa wskazuje, uciążliwa. No i jak patrzę, jak Ci moi chłopcy rosną, to tęsknię za takim świeżo urodzonym maleństwem.

A z innej beczki, to znów mnie uczuliło, bo teraz pyli brzoza. Jestem znów cała spłakana, zakatarzona i kaszlę. Mogłabym przestać karmić Stasia i brac leki, ale mówię sobie, że to tylko ze 3 tygodnie i brzoza sie "wypyli".

Ostatnia edycja:
Mamoot, Ty młódka, to możesz jeszcze troszkę na 3 poczekać ;-)
A co do uczulenia, to ja już nie mam i nadspodziewanie lekko przeszło. Katar miałam i tyle - nawet oczy nie swędziały. Super! A Tobie bardzo współczuję.
A ile razy karmisz jeszcze Stasia?

Sylwia, ale będziecie mieć łądnie :-)

Mamoot ale może zapytaj lekarza o jakieś wziewne - do nosa, kropelki do oczu - leki miejscowe nie powinny mieć wpływu na karmienie
ja niestety teraz też biorę bo zaczęło się robic nieciekawie i cos tam mi dobrał - lepiej żebym nie ryzykowała dusznościami i niedotlenieniem dziecka....

Syla tez bym sobie tak pozmieniala ;-)
Jak narazie czeka nas zmiana auta...i pomalowanie scian z ktorymi zwlekam i na dobre mi wyszlo...bo wczoraj np.moje kochane dziecko pomalowalo sie farbkami i niestety powinela jej sie noga ,a zeby nie upasc podparla sie osciany i mam tym sposobem dwie piekne dlonie w kuchni na bialej scianie :-D:-D:-D:-D z reszta nie tylko tam pojawily sie dziwne odbicia :rofl2:

reklama
Kasiu, taka młodka to nie, bo w tym roku trzydziecha, ale fakt, że jeszcze mam czas :-)
Stasia karmię jeszcze 2 razy dziennie: rano i wieczorem. A jak u Ciebie i u Olgi?
Dobrze, że przynajmniej Ty masz juz kichanie z głowy.

Baśka, a Ty konsultujesz leki z alergologiem, ginekologiem, czy pediatrą? :-)

Do góry