reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Kasiu, my powiedzieliśmy "nie" Stasiowym karmieniom nocnym. Przez jakiś tydzień tylko Marcin wstawał do Stasia, jak się budził w nocy (ze dwa razy na noc). Koło 5.00 uznawałam, że juz karmię. No i po tym tygodniu Staś zaczał przesypiac całe noce. Oczywiście zdarzają mu sie nocen pobudki, ale wyetdy wystrczy przyjść i pogłaskać.
Ale wiem, ze nie każde dziecko daje się tak okiełznać.
Ja na razie nie mam ochoty kończyć karmienia. :-)

A dziś wieczorkiem przychodzi moja mama, a my do knajpy na kolację i potem na imprezkę. Mamy dzis 5 rocznicę ślubu.:-)

Mamootku, fakt, wieczorem i rano mogę karmić, tylko to nocne...Niestety uciążliwe i stad ta moja rezygnacja :-/

Wszystkiego najlepszego dla Was!!!

Kasiu, nie dziwię Ci się, że masz dość tych nocnych pobudek. Ja mam dość wstawania o 5.00. Co robić.

Dziękujemy za życzenia!
:tak:

Wzruszył mnie dziś mój kolega z pracy. Żaden tam szczególnie bliższy, taki ot miły kolega. Dzis na biurku znalazłam bukiet żonkili. Od niego. Powiedział: przecież dziś Wasze święto! :szok::-) Ten to ma pamięć.

Za tydzień mam Chrzest mojego bratanka Jasia. Będę mamą chrzestną. Dziś kupiłam krzyżyk, zostawiłam do wygrawerowania i gotowe.

Hihi, a moje chłopaki znów śpia jednocześnie, to moge tu zaglądać.

witam jestem z innego wątku ale mam takie pytanie czy któraś z was słyszała coś bądź leczyła sie u doktora Chmury?? on jest chyba z okolic dąbrowy tarnowskiej albo Tarnowa??

reklama
Do góry