reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

mamoot ale mieliście natłok wrażeń :)
ja dzis niestety w pracy ale po południu na basenie no i po basenie też karol padł momentalnie :) (a jak byłam w pracy to jeździł z tatą na rowerze dużo - dumny paradował w kasku - nawet mnie w pracy odwiedzili :)

reklama
Mamoot, ale się u Was działo! Super!!! Liczę na zdjęcia;-)
Wczoraj byliśmy u znajomych na wsi na grillu - ale było super. Dziecko starsze wygonione, umorusane na maksa i zadowolone. Mniejsze dotlenione:tak:

Hej. Wpadam dać znać że u nas ok tylko czasu brak na neta. Przy takiej pogodzie czas nie prędko znajdziemy. Codziennie opalamy się na dworzu a wracamy do domku padnięci. Poza tym zbliża się majowy weekend i u nas to czas koncertów i różnych imprez plenerowyh więc pewnie tak sporadycznie będę zaglądać ale jak już znajdę czas to będą i zdjęcia i opisy. Pozdrowienia

Nadal mi dokucza uczulenie, choć brzoza już się wypyliła, to te paskudztwo nadal lata w powietrzu. i na złośc deszczu ani kropli. No ale mam wrażenie, że jest ciut lepiej. Jeszcze kilka dni.

Wczoraj zrobiliśmy sobie ucztę szparagową. Nie wiadomo kiedy, a tu już w sklepach całe pęczki i tanio.
No i przypomniałam sobie, że zbliża się pora lodów (u nas latem zawsze w zamrażalce musi byc pudełko lodów). Mniam - ale obżarstwo! :zawstydzona/y::-D

Przepis na szparagi juz zapisany zrobie je jutro;-)

My lody mamy w zamrażalniku cały rok bo mam w domu dwóch ogromnych lodożerców.
Mamoociku miłego wypoczynku.
Ja w tym roku oczekuje gości przyjedzie moja siostra i przyjaciele, bedzie pełna chata:szok: juz nie moge się doczekać;-)

Jakie lody lubicie najbardziej w sensie firmy i smaku?

kochane a może wiecie jak mi pomóc. Dostałam uczulenia na słońce. Słyszałam, że w ciąży takie przypadki są możliwe. Tylko co z tym fantem teraz zrobić?, Jak na razie mam tylko kilka plamek, ale mega swędzą... brr

A co do lodów... dzień bez lodów, dzień stracony:-). Ja uwielbiam czekoladowe. Marka obojętna. Ale przeważnie Big milki

reklama
Do góry