• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
niestety Sumko nie. My pobieramy wodę z Zegrzyniaka a tam coś nawaliło z wodą i muszą ją mocniej oczyszczać stąd takie syfy. Miało to trwać kilka dni, a trwa tydzień. W Zegrzyniaku padły ryby i mieli go sztucznie dotleniać. Poza tym jakaś bakteria się rozwinęła. Jednak czy to do końca ma wpływ na kolor wody, nie wiem.

My dzis bylismy z kursu na wycieczce 50 km.za berlinem..Myslama ze bedzie kijowo ale bylo naprawde super :-)
Plynelismy prawie dwie godziny gondola..bajeczka...piwko,slonko,papierosek i kupa smiechu :-) piekne miejsca...potem jedzenie na polance,powrot gondola i zas piwko,chlebek ze smalcem i mega pyszne ogorki pod rozna postacia...:-)

No no Pati ale masz fajna szkole... sama bym sie na taka wycieczke chetnie wybrala (szczegolnie ten smalczyk i ogoreczki ;-)
A swoja droga bardzo poprawne zachowanie bo po egzaminach nalezy sie maly relax!

Pati ale Ci dobrze!!!

Ja znowu oblałam egzamin na prawko. Tym razem uważam, że facet był złośliwy. Skończyłam łuk , stanęłam w kopercie, a tu niespodzianka, lusterko lewe dotyka tyczki.( powiedzmy tyczka opiera się lekko na lusterku) Wynik negatywny- potrącenie tyczki na placu manewrowym. Brrrr myślałam, że drzwi wyrwę. No cóż do wariatów świat należy. Następny ( ostatni w dwupaku) egzamin 20 sierpnia:-). Urodzę w drodze:-).

Syla mi tez wysylalas? bo u mnie nic na skrzynce nie bylo :-(

Fredka kiedys zdasz ;-)
Ja teraz tez bede brala sie za prawko bo cholera przepadnie mi wszystko...a szkoda wydanej kasy ,zebym nawet nie sprobowala...

Dzios pisalam probny test z polityki niemieckiem i przepisow... 1 blad tylko mialam :szok::szok::szok::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry