• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Dzios pisalam probny test z polityki niemieckiem i przepisow... 1 blad tylko mialam :szok::szok::szok::-D

O ja piermiczę Pati nieznałam cię z tej strony :-D:-D:-D Szacuneczek.

Fredka następnym razem proponuję na egzaminie nastraszyć egzaminatora że ci wody odchodzę i trochę się śpieszysz i nie masz już czasu na poprawki. Ja swojego egzaminatora zagadałam do zanudzenia i szkoda mu było mnie oblać. A na początku to jeszcze go opierniczyłam że się dziwi że robię błędy, jakby sam w życiu nie robił :-D. Chyba nie spodziewał się ataku, bo potem już przymykał oczy na szystko.:-D

reklama
Sylwia dzieki :)
Pati - gratulacje :)
Fredka- no to złośliwy typ naprawdę !!! żeby tak kobietę w ciąży....
a wage masz niewielką, ja już do jakichś 17-18 dochodzę i to tak gwałtownie ostatnio - więc mam nadzieję że to ostatnie kg to przede wszystkim woda - bo kostek już nie widzę, gęba jak księżyc w pełni, dłonie drewniane...

Pati - kciuki zaciśnięte.

A co do nawałnic, u nas chyba mocno nie waliło. Tylko był duży wiatr.Zresztą może nie zwróciłam uwagi bo strasznie byłam zmęczona tym upałem.

Wagę to może i małą mam ale jeszcze troszkę dni zostało. Swoją drogą zaczęłam powoli zbierać rzeczy do torby. Najlepsze jest to, że zawieruszyłam gdzieś ręcznik z kapturkiem. Sierota:eek:. Ostatnio za to prawie codziennie biegam na pomiar ciśnienia, coś mi ostatnio za bardzo skacze. Pobijam rekordy 140/100, 140/95 wczoraj 130/80. Trochę zaczęło się normować ale i tak pielęgniarka pilnuje mnie jak tylko może. Trochę się obawiają, żeby coś się nie stało. Bo do tego wszystkiego wchodzą mi na noc skurcze z kręgosłupa.

Fredka trzymaj sie kochana!!!!!!;-)

Kasia u nas pogoda posrana,ze tak sie wyraze...raz slonce,raz deszcz,za chwile wiatr az z butow wyrywa i tak na okreta...

Co do testu z polityki ----------> ZDALAM!!!!!!! :-)

reklama
No to Fredka to nie żarty z tym ciśnieniem bo raz że i maluch może kiepsko rosnąć od tego a dwa że zagrożenie dla ciebie...wlasnie przez nadciśnienie żona kolegi miala niedawno cesarke i niefajne komplikacje :( mi tez kaze kontrolować bo puchne ale u mnie najwiecej bylo 130/90 wiec jeszcze nie tak zle, no i ja juz moge sie rozpakowywać a ty jeszcze nie powinnas :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry