• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Heatherek, tylko spokój Cię uratuje:tak:Co so tego tuż tuż, to byłabym sceptyczna, no chyba że nie będziesz sie oszczędzać;-)A z badaniami, to bywa - próbka się zabrudzi i już jakieś głupoty wychodzą. Ale po co człowiek musi się denerwować?:sorry:
Trzymaj się Kochana i wiesz - sukienusia, klapeczki niech stoją już na baczność ;-) Trzymamy mocno kciuki za wzorową organizację i szybkie ciach, ciach:tak:

reklama
Kasia! Ja Cię przywołuję do porządku!!! ;-)Ci zaraz dam klapeczki!!! ;-);-);-) ......I jak ja mam się nie denerwować?!?!?!..... :szok::szok::szok:

Ps. No właśnie cholerka, źle mi z tym, bo mi organizacja nawala..... Jak nigdy...... ;-)

Pati kciuki cały czas zaciśnięte.

A swoją drogą Heatherku, Baśka robiłyście badania na posiew w kierunku paciorkowca? I czy odwiedzałyście okulistę i internistę. Pytam z ciekawości.

Moje dzisiejsze dane z USG. Malutka waży 2234, duża i na maxa rozrabia. Reszta danych prawidłowa, tylko ciąża bardziej zaawansowana o tydzień. Według pomiarów 34 tydzień a według okresu 33. Ale co tam, grunt, że wszystko ok.

Fredka, nie robiłam, nie byłam :baffled::baffled::baffled: Mam umówioną wizytę u mojego gina na najbliższą środę, dowiem się, co powinnam jeszcze zrobić przed porodem... O ile zdążę PRZED hehehe.......

Pati, i jak??

Pati, dopiero teraz przeczytałam, ale mam nadzieję, że egzamin zaliczony:tak:
To ja byłam karna ciężarówka - okulista był, posiew też ;-)I mi wyszło, że mam, więc musiałam dostać odpowiedni antybiotyk.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry