reklama

czerwcowe ploteczki :D

Bartek, zlituj się nad Mamą ;-);-);-) Wyłaź, Chłopie, tu też jest fajnie! I Lolek na Ciebie czeka..... :-):-):-)

Baśka, a tak serio - tych korków w razie czego boje się zawsze najbardziej... A na samochód się zdecydowaliśmy, bo w samochodzie klima - lepiej, niż na zewnątrz :-)

Ja to bym chciała, żeby jeszcze ze dwa tygodnie posiedział ten mój Łobuzial w środku. Chociaż szczerze mówiąc - trochę mam juz tych zawalonych nocy dość. Już bym wolała wstawać do jakiegoś Konkretu ;-) a nie tylko tak, żeby połazić i rozchodzić kości...... :baffled:

reklama
no dzięki dziewczyny - kolezanka dziś urodziła a żona kuzyna własnie rodzi...nie wspomne juz o wszystkich sierpniówkach z bb które rozpakowują się na całego :)
i patrze na swój poprzedni post i napisałam 20h zamiast 20 km!!! oczywiście na 20h w aucie to ja sie na pewno nie pisze hihihi

mnie za rok podejrzewam taki problem bedzie czekal;-)...ale wowczas maz moej przyjaciolki chyba bedzie mi sluzyl rada...cudownie urzadzil swoj ogrod...kocha sie w kwiatach...i nawet jak bylismy teraz w PL..namowil nas na ogrod botaniczny...ja jestem w tym temacie zielona:-D

mi po glowie chodzi 16...skad tak?...moze dlatego ze mija mi z moim A- 10 wspolnych lat...:-D...z nieoficjalnych zrodel wiem, ze szykuje niespodzianke...ponoc chyba nawet dostane pierscionek?:happy2:...obym sie nie przeliczyla:-D:-D:-D:-D

ej no niech wam pochodzi po głowie tak chociaż 8-9 hehe
własnie robie sprzatanie tylko przerwa 15 min (no juz jest 20;) na bb z kawka
dzis ma do mnei przyjechac kolezanka której 9 lat nie widziałam z Wrocławia-tzn sa teraz blisko nad morzem...mam nadzieje ze to wypali :) na szczescie Lolo poszedł z babcia na dwór bo porządne sprzątanie z nim to można zapomnieć ;)

a ja sie dzis posprzeczalam z szwagierin..o sprzatanie-jak zawsze:angry:- zasada obowiazuje wszystkich- trzeba po sobie sprzatac- co niektorzy tego nie kumaja:wściekła/y:

w poniedzialek robie wloski:-)

i pogoda dopisuje, dzis zamierzam poleniuchowac:cool2:...ale wybiore sie tez z Klaudia na mala wyciecze rowerowa:tak:

reklama
Cześć kobietki :)

Co tam u Was ??

U nas wszystko po staremu.
Pogoda się zepsuła to mam czas na komputer...aż wstyd...bo się do was po dłuuugiej przerwie odezwałam i znów zniknęłam...ale mam nadzieję,że mnie rozumiecie :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry