sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Rusałko a co z włoskami robisz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...pisz co u Was?
mial byc ciemny braz, a wyszly kruczo czarne
...troszke sie juz zmyl...niby jest ten odcien brazu, ale...chcialabym jasniejsze
wiec albo na korone rzuce kilka jasnych pasemem ...potem je przyciemnie brazem, albo moze uda sie sciagnac farbe o ton...ale na ten zabieg raczej sie nie zdecyduje...szkoda mi wlosow
...no i odswiezyc fryz musze...bo zaroslam
...no wiec zdecydowalam sie na ciemny braz..wyszly czarne

) pociągiem z dziećmi. Olga miała wszystko w głębokim poważaniu a Miki ... wniebowzięty. Oczy jak 5 złotych. Bardzo przeżywał. Tym bardziej, że to była niespodzianka - nie powiedzieliśmy mu gdzie jedziemy. Pojechaliśmy samochodem pod dworzec, potem pociąg i powrót autobusem
I stwierdził, że pociągiem jedzie się fajniej;-)
), skakanie na trampolinie i mini park linowy. M lot motolotnią i nauke jazdy na motokrosie (czy jak to się tam nazywa ;-)) a ja tylko trampolinę. Olga w roli obserwatora;-) Się działo;-) Jak przebrnę przez zdjęcia to cos powklejam
...moja uwielbia sie tulic, przytulac, glaskac, by jak cmokac, albo odwrotnie
...czesto nam mowi czule slowaka...Kocham Cie mamusiu, tatusiu....i co jest przemile i zaskakujace jednoczesnie...! - jak moje dziecko w podziekowaniu, ze np. cos jej kupilam, badz znalazlam jej ulubiona zabawke...wowczas - "OOO mamusiu jestes najwspanialsza, najkochansza, najladniejsza mamusia na swiecie-Milosci Ty moja!
:-)...