• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Heatherku, wada to raz, ale okulistka mi mówiła, że tak naprawdę osoby o małej wadzie mogą mieć przeciwskazania do naturalnego, a o wyższej nie, ze względu na budowę oka (i tu był mądry wywód, którego nie pamietam:-p)
Dlatego bez względu na wadę wzroku chciałam skontrolować co w oku piszczy ;-)

melduje, że żyje jeszcze w dwupaku. Tylko coś ostatnio strasznie kręgosłup mnie boli. Mała wczoraj wystawiła np. kolano. ( tak podejrzewam). Jest bardzo aktywna. Co to będzie jak się urodzi!

Melduję się i ja. Zaryzykowaliśmy wyjazd na działkę w niedzielę (50km) i noc miałam do tyłu :shocked2:Wytrzęsło mnie w samochodzie, dzidzia niezadowolona, łykałam nospę i wyłam z bólu jeśli chodzi o kości..... Chyba więcej się nie odważę........ Ale tak generalnie JEST FAJNIE :-)

Ps. Zobaczyć roześmianą buzię Mateusza, który z Tatusiem fisiuje na działeczce - bezcenne :-):-):-)

Hatherek to zazdroszczę wam tej działeczki :) jak dla mnie to mnie tam moze juz wytrząść i chcę już rodzić!!! no ale dalej niż ok 20h nie jeżdzimy bo w tym upale bez sensu a potem jeszcze jakbym miała w korkach wracać jakby się jakaś szybka akcja zaczęła...
pomódlcie się proszę i potrzymajcie kciuki żeby Bartuś mi się już ruszył ;)

Trzymam za Was kciuki kochane jeszcze dwupaki, u mnie w dalszej rodzinie urodził sie Krzyś ale za szybko bo az miesiąc przed terminem, lezą jeszcze w szpitalu:-D i nie zanosi się jak narazie na szybki powrót do domku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry