Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I naturalnie wsuper humorach...Tyle ze jak ich po 7:20 telefonem zaskoczylam bo wstalam a ich jeszcze nie bylo to troche mina im skwasniala...Bo kuzwa kto to widzial o tej porze na chate wracac...Ja wiem ,ze tu na imprezach czas leci jak szalony i mozna bawic sie nawet do 09:00 ale granice jakies chyba sa prawda?No to sobie odbije za tydzien...Bo ja jak wychodze to kurde sie Adam nagada,zazdrosny taki ,nie moze patrzec jak sie szykuje bo wszystko dla niego za ladne,za sexi i wogole...Jak zawsze przesadza....a potem jeszcze mnie popedza ,ze mam juz wracac do domu...a ja akurat dopiero co zaczynam sie bawic....Wiec od jakiegos czasu wogole nie biore tel.ze soba...
bo u mnie na szczescie nie
Nie ale ide do sasiadki na wódeczke dzisiaj na wieczór:-) ateraz biore sie za porzadki bo rano włóczyłam sie po sklepach, kupiłam w zarze jeansy moze sie w praniu nie rozpadna
a i mam do sprzedania jeansy z Cubusa bo juz za szerokie na mnie a raptem 2 razy załozyłam;-)

Bym mogla zaraz pozamiatac nimi

a jakze!!
i mi siostra A. gowna w dupie gotuje
Rusałko, poprawy humoru życzę. Ja też przez cały weekend jakaś rozlazła, bez energii