reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Dobre wiesci Dorcia :-)

A ja chby popelnilam WIELKI blad...dopuscilam mloda raz do kompa i pokazalam jej kolorowanki..Dokladnie wczoraj to zrobilam i mloda tak sie zachwycila ze non top by kolorowala...A przeciez ja taki wielki przeciwnik by dzieci na kpmpie siedzialy...:confused2:

Rusałko super że wszystko ok.
Sumka pisz koniecznie co u Was. I jak tam nasz łobuziak Kubuś;-):tak:
Pati uważaj bo cię w końcu młoda do kompa nie puści;-):-D

Pati, ja Wojtkowi też kiedyś pokazałam i ciągle nudził, ale jakoś mu minęło (fakt, że nie pozwalałam mi zawsze jak chciał, tylko od czasu do czasu).
W tym momencie Wojciach siedzi na kolanach, bo lubi oglądać uśmiechnięte buźki :-) i przed chwilą było: mamusiuuu, ja chcę kololowanki na kompuerze.

A oto uśmiechnięte buźki od Wojciaszka (bo mnie inaczej zamęczy:eek:):

:wściekła/y::cool::laugh2::crazy::rofl2::happy::sorry::eek::-p:sorry:;-):zawstydzona/y::-p:happy::crazy::-D:szok::cool2::confused2::cool2:

A dzis idę na imprezę na barce :-D Moja kleżanka obroniła doktorat i robi imprezę, a że jej chłopak mieszka na barce, to tam właśnie będzie impra :-)

Wow, co za egzotyczne miejsce;-):-D Mamoot, żeby nie bardzo bujało;-)
Miki na kompie bardzo lubi oglądać pociągi i tiry na you tubie i jeszcze ciufcia:sorry:

Klaudia ponoc w przedszkolu lubi siedziec na kompie...maja tam wydzieloncyh kilkanascie minutek na swoje hobby;-)...tu w domu raczej juz nie wlaczamy jej kompa...bo wystarczajaco jak na skype posiedzi prozmawia z rodzina...:-D

Poprawiam się - Asia (MamaMarcinka) ma termin na 2 lutego:tak: Asia, serdecznie Was pozdrawia i bardzo jej miło, że o niej pamiętamy:tak:
Dzidziuś (Zosia) rośnie zdrowo i wszystko przebiega jak należy.

a propo`s ciazy...ta moja druga teraz jest zupelnie inna niz pierwsza- z Duska...
calkowite przeciwiensto poczatku ciazy...bez mdlosci wiekszych, inne smaki-bardziej ostre(gdzie z Duska delikatnie-mlecznie)-teraz b.na miesoi mi sie rzucilo:-Dw Duska duuo spalam, bylam spokojniejsza(i Duska grzeczna sie urodzila:-p:-D...teraz jestem jak wulkan energii i wszystko mnie wnerwia- :wściekła/y::-D:-D:-D...cos nie po mojej mysli i jaaaaaaaaaaaazda:-Dnie wiem ile ze mna domownicy wytrzymaja

reklama
Do góry