reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

no wlasnie pamietam, ze moj gin pozwolil mi jezdzis na rowerze...ale stacjonarnym:shocked2::-D...no wiec daroalam sobie..bylam pieszo:cool2:...i wbrew pozorom mam szybkie chody, bo mi tu komp wyliczal 45 min...a ja szlam w jedna str 30 min..a wracalam szybkim marszem 23 min:shocked2::-) az mi kumpela nmie wierzyla, bo ona szla 30 min od niej...a mamy do siebie dodatkowo ok 12 min...dlugie nogi daja rade:cool2::-D:-D:-D:-D
jutro mam autko:cool2:...i przed zamierzam skoczyc na basen:cool2:i silke:cool2::-D

dzieki dziewczeta za rady!

reklama
tak tak- zamierzam tylko lazic, na silce rowerek i takie jakies spokojne niewyczynowe cwiczenia:-D no i basen...aaa no i dart:-D:-D:-D-rzuty lotkami:-D:-D

cos u nas ostatnio cisza zawiewa..nieraz sobie zerkam na ilosc postow mam 2006 jestesmy na 3 m-cu...no , ale ostatnio opozniamy sie..hmm???...pisac do u Was? gdzie sie Syla podziewa- zawsze meldowala sie codziennie?

Rusałko, ja slyszałam opinie, że z zasady nie ma przeciwwskazań do jazdy w ciąży na rowerze.

Ja dzis cały dzień w domu z Wojciache, którego juz energia roznosi na całego.:-)

No to Syla bedzie po 10:30 i napisze 100 postow :-D

Ja uwazam ze ryzyko jazdy rowerem zawsze jest...Oczywiscie wszystko zalezy od tego po jakim gruncie sie jezdzi,czy po ruchliwych ulicach itd...

reklama
Do góry