sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Olaboga opierdziel dostałam z rana ale mam jak na złość mnóstwo pracy obiecuje poprawe a naprawde tak za mna tęsknicie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

a w przyszłym tygodniu mamy Andrzejki firmowe
fajna impreza się szykuje

Albo znajac zycie wybuchnela bym smiechem...a jak ja wybucham w "niedozwolonych" miejscach smiechem to za chiny nie umiem przestac sie smiac....trwa to cala wiecznosc nim sie ogarne.....Ostatni raz byl w maju jak bylismy na slubie i wlasnie jak zaczela jedna "wyc" w kosciele "ave maryja" chyba czy co tam ( nie pamietam nawet) to dostalam takiego ataku ,ze nie pytajcie...jeszcze tesc zaczal tam cos brzeczec pod nosem....co mnie jeszcze bardziej napedzalo do smiania...Jedno dobre ,ze prawie na samym koncu siedzialam....