reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
dziewczeta zdrowka!!!

Klaudia tez strasznie teraz jak ja polozylam spac - zaczela kaszlec..takim suchym kaszle...hmmm nie mam zadnego syropu jak na zlosc:wściekła/y:
i mnie cos drapie po migdalalch...:sorry:

jaka u nas dzis cisza:szok:...ja pol dnia dzis szalalam na zakupach- wlaczylo mi sie wicie gniazda...ale to takie duperelki do Klaudii pokoiku...;-) a kolejna czesc dnia przespalam:-D

Zdróweczka dla wszystkich. Ja obserwuję Matka znowu bo w piątek miał jednorazową gorączkę i nie wiem czy coś się zaczyna czy z jakiego powodu to było. Jutro zostanie w domku chyba

Zdrówka dla wszystkich chorasów.:tak:
Jutro Wojtek idzie pierwszy raz do przedszkola po 2 tygodniach nieobecności. Mam nadzieję, ze nie złapie zaraz czegoś...

No mi dzis ciut lepiej...ale czulam sie strasznie cala sobote i niedziele...Zatoki dzis troche odpuscily...Gdyby nie Marta to byl chyba zwariowala w ten weekend...Co prawda prawie pedzilysmy gow lozku ale wylezalysmy sie i wypoczelysmy za wszystkie czasy...Filmy,jedzonko,smiechy:-)Jak oczy odmawialy posluszenstwa to je poprostu zamykalam i mowilam do niej z zamknietymi:-D

Noemi dzis zostawilam w domu..ma kaszel...jak wylatywali do Anglii miala mala goraczke...Wiec kilka dni ja zostawie i niech mi sie dziecko kuruje....

Od nas dla Was ZDROWKA!!!!

reklama
Pati, dobrze, że Ci przechodzi. I chyba miło czas spędziłaś :tak:

Ja dziś byłam u dentysty. Brrr... mogło być gorzej, bo była ewentualnośc, że mi ząb będa truć, ale jeszcze udało się go uratować. Za tydzień ciąg dalszy "łatania". A jak się w tym wszystkim uporam, to muszę się wziąć za rwanie kolejnej ósemki...

Wygląda na to, że w tym roku spędzimy sylwestra w Zwierzyńcu na Roztoczu. Nigdy tam nie byłam, a ponoc bardzo ładnie.:-)

Do góry