• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Baśka, zdrowieje, to się na Sylę przerzuciło. Zdrówka!
U nas ogóle przeziębienie. Ja prycham, Staś i Wojtek tez. Marcin sie trzyma.
Wojtka trzeba było dziś odebrać z przedszkola, bo miał temperaturę, a potem w ciągu dnia nawet było nieźle. Dzięki temu szybko wyszłam z pracy i mogłam w domku sobie pichcić świątecznie. Zawsze trzeba szukac pozytywów. ;-)Jutro wielkie gotowanie.

reklama
u mnie takze wielkie przygotowania..baaardzo rodzinnie, bo mam rodzicow przy sobie:-)
ale dzis musze zahaczyc do sklepu za kozakami...spadl snieg...duuzo i zimno mi w kazdych ktore tu w UK mam...cieplejsze mam w PL:sorry:...i niektore przemakaja...masakra...:laugh2:

dziewczyny ja niby nic nie pichce 9no jeszcze mam nadzieje na małe pierniczki) ale czasu na cokolwiek totalnie brak, bb moze dopiero w pierwszy dzien swiat odwiedze wiec zostawiam zyczenia na odpowiednim wątku, życzę zdrówka!!!

żadne nie byłam u lekarza. Karmię małą i muszę sama się kurować. Biorę Tantum Verde na gardło i piję czarny bez. Jakoś sobie daję radę. Widzę, że z dnia na dzień jest lepiej.

reklama
oj ale tu pusto ostatnio :) ja tez jak mam KarolA W DOMU obu naraz to już świra dostaje...

Żyzę wszystkim udanego Sylwestra i Nowego Roku jeszcze lepszego niż miniony!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry