reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

To nie jest tak chciec i miec...:-D ale zgubic latwiej jak znalezc....;-)

Ja wlasnie wrocilam z zakupow ,ale takich "lodowkowych"...Sniegu po pachy i mialam nielada trening menewrow w zaspach....

reklama
Zdroweczko Syla...ja zaraz bede pila cos musujacego...kumpela wpada...odwalilam salatke i czekam...chyba sobie piwo otworze bo jak narazie o kawie siedze ;-) ZDrowka dla Wojtka!!!

U nas tez sypie. Z resztą chyba wszędzie teraz tak jest. Stas śpi, Marcin i Wojtek pojechali na zakupy, a ja cichutko siedzę w domku.... :-)
Poszłoby się na biegówki, ale jeszcze korzystam, z mozliwości, zeby z domu nie wychodzić. Trzeba dobrze te moje zatoki wyleczyć. Dziś mijają 3 tygodnie od kiedy zachorowałam na te zatoki...:baffled:

Ja mimo tego że nic mi nie dolega to nawet nosa nie wystawię na dwór dzisiaj:no: Sylwia ta zamieć od Ciebie do mnie przyszła;-)Dziś jest strasznie- wieje, śnieg sypie, oby nas od świata nie odcięło

A my dziś znów bylismy na biegówkach :-) Akurat trafilismy na moment kiedy nie sypało i w lesie było bardzo miło. Teraz adyma na całego.

reklama
A u nas jest lodowisko od wczoraj drzewa się łamią prądu nie mieliśmy od nocy włączyli ze 2 h temu, własnie małż strąca sople z dachu bo grube jak ręka i po metrze długości mają

istny kataklizm bo mamy wszystko na prąd:szok:, dobrze ze kominek jest:-) to przynajmniej ciepło a na obiad była pizza - przywiezli nam:szok:

Do góry