reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

ja wylądowałam wczoraj na pogotowiu...jakas kolka watrobowa-zwijałam sie z bólu, ruszyc się nie mogłam a do tego jeszcze mnie przewiało i cała prawa strona boli...dostałam zastrzyk , dziś ciut lepiej ale bez rewelki...sorki że ja was tu zarzucam ostatnio samymi takimi wieściami dziewczyny :(

reklama
Baska trzymajmsie kobieto!!! co za rewelacje przed samymi swietami...:sorry::-(

My wczoraj ustoilismy choinke moze juz pisalam i sie powtarzam-jesli tak wybaczcie ale ja wczoraj tyle razy cos do kogos pisalam albo rozmawialam przez tel ,ze dzis sama nie wiem o co chodzi:-D No to dodam jeszecze ,ze podekorowalam.zrobilam porzadki w szafie-caly wor taki wielki od smieci ciuchow wydelegowalam z szafy...To oczywiscie te ktore ciagle mowie ,ze sie kiedys przydadza...Zaraz poluznilo sie :-D
A za jakies dwie godzuinki ruszymy po ostatnia ture prezentow.tzn deuga i raczej ostatnia...W sumie nie,jeszcze w polsce dla A cos kupie bo jeszcze nie mam :eek: jak nigdy w tym roku ....

Baśka, trzyma się kochana. Mam nadzieję, że szybko przejdzie.

A ja dziś w szale porządków. Jeszcze tylko w kuchni trzeba conieco posprzątać.:-) Ale już dzis nie mam siły.

Dziewczyny, szukam patetnu na oparcie do sanek.
Sanki mamy duże i Staś siedzi z tyłu i sie opiera. Wojtek przed nim i coś bysmy zakombinowali, jakimś prowizorycznym opraciem dla niego. Jakieś pomysły?
Najpierw była awantura, bo obaj chcieli siedzieć z tyłu, ale jak przekonaliśmy Wojtka, że ten z przodu jest ważniejszy, bo kieruje sankami, to już woli jeździć z przodu. :-p:-)

Syla piona-ja juz zaliczylam kilka dni temu dentyste... teraz czeka mnie jeszcze wizyta po nowym roku....:confused2: i pewnie nie jedna bo moje zeby pozostawiaja duzo do zyczenia...mam poprostu takie do dupy no....:crazy: non to jakie dziury i dziureczki...szybko chyba bede ze szczeka latac bo tu jeden zab na wkret ok.2-3 tys.euro...:eek:

reklama
Pati, podobne oparcie właśnie kupiliśmy i opiera się o nie Staś, ale teraz potrzebujemy czegoś na przód dla Wojciacha. A druie takie oparcie nie zmieści się na sankach bo az tak długie to one nie są.

Mnie tez czeka dentysta w styczniu...:eek:

Do góry