• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

czerwcowe ploteczki :D

O matko Pati, ale dzień... Oj ja też się kiedyś zgubiłam Rodzicom w Zakopanem - znaleźli mnie na pobliskim komisariacie siedzącą na kolanach u pani policjantki, zajadającą cukierki, uryczaną oczywiście, gdzie przyprowadził mnie jakiś człowiek:eek:

reklama
Oby wiecej takich numerow nie bylo....:no:

U mnie wlasnie uszczelniaja okna...wyciagneli wlasnie jedno z duzego pokoju...jaka zimota zaraz :szok: no ale co sie dziwic...na dworze zero stopni i nieg pada :-)

Dzis w koncu zabiore sie za troiki wieczorem jak juz mloda pojdzie spac....moze jeszcze choinke dzis przytargam...Chciala wczoraj kupic ale jakos zadna nie przypadla mi do gustu :-D ale z tym nie problem ...mamy tu na kazdym rogu stoiska praktycznie...pojedziemy tu kolo nas gdzie juz dwa razy kupowalismy...

Pati, ale Ci znaleźli moment na uszczelnianie okien. A ciepła jesienia to się nie da?:-)
Brrr.... ale u nas zimno. Tzn. w domu nawet nie tak źle, ale własnie oknami wieje. Ech.. kiedy będzie ta kasa na wymiane okien. Bo nasze okna to chyba po wojnie zrobili i tak 60 lat tkwią.

A my wczoraj mieliśmy wieczór wiszania obrazów. W końcu złozyliµśy w dużym pooju nasz wielki kredens i wywieźliśmy go do piwnicy u mojej babci. Teraz mamy więcej przestrzeni. A obrazy wiszą w końcu tam gdzie trzeba.

Mamootku to my sie tak obudzilismy "szybko ":-D przy okazji nam wejsciowe drzwi naprawili...Szybko sie w sumie uwineli jak na tyle okien i szlifowania...nawet mi okno kobieta umyla w kuchni:szok: bo to byla pani z panem :-D poodkurzali po sobie-no bajka....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry