sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
To ja samolotem przylece
tylko z lotniska odbierzesz?
tylko z lotniska odbierzesz?Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko z lotniska odbierzesz?
Mamoot uwazaj bo w to uwierze![]()

po przedszkolu pojechalysmy na zakupy...Bylysmy w moiedia markt-ale takim jebitnie duzym...stalysmy juz przy kasie...mialam byc zaraz ja i patrze nie ma dziecka...a bylo sekunde wczesniej kolo mnie...wolam i nic...polozylam co mialam i szukam...wylecialam ze sklepu...ni widu ni slychu...znowu do sklepu...i nic...wiec znowu wybieglam...zadzwonilam spanikowana juz na maxa do Adama..kazal isc do informacji...jak wchodzilam do srodka ochroniaz powiedzial mi ze mloda gdzies jest tam na koncu i nawoluje mnie...Myslalam ze mu sie na szyje rzuce...Ale jeszcze z trzy min.potrwalo zanim ja odnalazlam...Gowniara sobie stala w dziale z laptopami i grami dla dzieci i wolala "mama to mi kup"! nie wiedzialam czy mam ja sciskac czy trzaskac na gola dupe

Tyle razy ja ucze,zwarcam na nia uwage, a tu doslownie sekunda i ...kuzwa dobrze ,ze sie znalazla...