• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
PATI gratulacje!!!!

Fredka- tylko wiesz zuczuleniami jest tak że trzeba by długo być na diecie i całkowicie wyeliminować czynnik uczulający żeby zeszło,także mleko nawet jak rzadko dawane mogło by być, albo coś w twojej diecie co ciężko wyeliminować (np nabiał) a może jakiś lek powinna brać - mój Bartek bierze ketotifen

Pati moje gratulacje!!!!!!

Baśka a Ty to nie możesz spać:-). Zapiszę się do alergologa, zobaczę co on mi powie. Widzę jednak, że świństwo powoli ustępuje. Ostatnio zobaczyłam ładną buziulkę. Tylko na jak długo? A Tobie kto postawił diagnozę? W sumie Bartuś jest jeszcze malutki, chodzisz z nim do alergologa?

Fredka no diagnoze postawił mi nasz pediatra który zna od urodzenia Karola i teraz Bartka - generalnie chodzi o to że alergik to alergik (my mamy wszyscy czworo problemy, ja mam zdiagnozowaną astmę) i moze go wysypywać od wszystkiego - nawet od jakiegoś wirusa z którym ma styczność- ja obserwuje np że jak któreś z nas choruje w domu to Bartek zsypany...do alergologa wybieram sie z Karolem to i o Bartka podpytam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry