reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Fredka takie regularne kaslanie o tej godzinie to prawdopodobnie alrgiczne -akurat dziś mi lekarz to tlumaczył
a z wysypką ali cos robis? jak twoja dieta jaki mleko jej dajesz???

ja juz tez zachodzilam w glwe co z moja Duska...ale jej pomogla masc - naseptin i mala zdrowutka!:tak:

reklama
PATI gratulacje!!!!

Fredka- tylko wiesz zuczuleniami jest tak że trzeba by długo być na diecie i całkowicie wyeliminować czynnik uczulający żeby zeszło,także mleko nawet jak rzadko dawane mogło by być, albo coś w twojej diecie co ciężko wyeliminować (np nabiał) a może jakiś lek powinna brać - mój Bartek bierze ketotifen

Pati moje gratulacje!!!!!!

Baśka a Ty to nie możesz spać:-). Zapiszę się do alergologa, zobaczę co on mi powie. Widzę jednak, że świństwo powoli ustępuje. Ostatnio zobaczyłam ładną buziulkę. Tylko na jak długo? A Tobie kto postawił diagnozę? W sumie Bartuś jest jeszcze malutki, chodzisz z nim do alergologa?

Fredka no diagnoze postawił mi nasz pediatra który zna od urodzenia Karola i teraz Bartka - generalnie chodzi o to że alergik to alergik (my mamy wszyscy czworo problemy, ja mam zdiagnozowaną astmę) i moze go wysypywać od wszystkiego - nawet od jakiegoś wirusa z którym ma styczność- ja obserwuje np że jak któreś z nas choruje w domu to Bartek zsypany...do alergologa wybieram sie z Karolem to i o Bartka podpytam

reklama
Dzieki dziewczyny :-)
W marcu szykuje mi sie samotna tura do polski z mala bo Adam leci do Miami... Mysle ze jak bedzie czas wpadne do Baski boo najblizej i zobimy zadyme :-D

Do góry