• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Zwykła kwaśna. Dajesz do słoika warstwę śledzi, potem podsmażona, posiekana cebulka, ziółka, ew. plasterek jabłka i smietana, znowu śledzi itd. Problem tylko, że musi ze dwa dni poleżeć, bo jest lepsze, a ciężko sie opanować. :zawstydzona/y:

reklama
Fredka takie regularne kaslanie o tej godzinie to prawdopodobnie alrgiczne -akurat dziś mi lekarz to tlumaczył
a z wysypką ali cos robis? jak twoja dieta jaki mleko jej dajesz???

Ola jest uczulona na coś w flegaminie. Jak to coś znajdzie się w innym syropie zaraz jest cyrk. Muszę odstawić mukosolwan, to pewnie po tym tak kaszle. A z Ali wysypką, wyczyniam cuda. Najpierw myślałam, że to na tle pokarmowym. Przeszłam na dietę, odstawiłam nabiał, słodycze, czekolady itp. Niestety nic nie pomogło. Mleko modyfikowane podaje jej bardzo rzadko więc to nie to. N łojotok przepisują mi różne specjały niestety nic nie pomaga. Najbardziej pomaga mi alantan plus w kremie. A tak to nic. A i zmieniałam proszek, płyny. Wszystko. Czasami to mi się już odechciewa wszystkiego. Ona naprawdę wygląda koszmarnie. Dobrze, że ją to nie swędzi.

Oj Rusałko współczuję tych dolegliwości. A święta gdzie spędzacie?

swieta w UK..przylatuja moi rodzice..moja sis bedzie jej byly..obecny juz ich nie rozbieram:-Dchlopak przyjaciele i ich rodzce ktorzy przylatuja z moimi rodzicami...sis psiolki mojej sis...no troche nas bedzie:-Di tak rodzinnie bo wszyscy znamy sie od kolyski:-D
podejrzewam, ze sylwek bedzie u przyjaciol, albo u mnie...ale wole u niej:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry