reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ja od wczoraj mam zimowe:-D bo inaczej to byłoby słabo po moich górkach tutaj:-) a sniegu tak okolo 7 cm narazie ale temat rozwojowy

Piwko otwieram wasze zdrowko moje drogie:cool2:

reklama
no niezle... a my jak robilismy remont to mielismy powtykane pety - pod szafka i pod wanna, a na balkonie butelki po piwie :) I to byli panowie. Z polski ;)

Pati, to uważaj na tych letnich gumach.
My tydzien temu zmieliśmy na zimowe. Ale mieliśmy wyczucie. :-D U nas troszkę sypie. W końcu zima!:-)

A ja driniola popijam. Nie wiem co mi tam chłop wlał (martini, tonic, coś tam jeszcze?), ale dobre. Literki zaczynają mi skakać :-p

Ja to bym sobie twojego męza Mamootku wypożyczyła ....;-) na te drinki :-D
Mój nie wiem czy to ze względu na staż małżeński ... czy co????? mi takich nie robi :cool2: no może czasami wsciekłego psa(flagę ) albo zubrówke z sokiem jabłkowym za to ja czasami lubie Martini bianco z sokiem pomarańczowym a do tego zamiast lodu ze trzy mrożone truskawki ....mniam

A opony to ja wymieniłam akurat przed spadnięciem pierwszego sniegu czyli w poniedziałek ... w kosciach chyba wyczułam że spadnie .... a sniegu u nas dzisiaj jak w Zakopanym :-D

Ostatnia edycja:
Kakaw, nie ma sprawy ;-):-D Może dlatego lubi mieszać w alkoholach, że jest chemikiem :-D
Pyszne jest też martini z mrożonymi truskawkami.

A własnie przyszedł Marcin z siatkówki i przyniósl mi biwo belgijskie. No to bania! :-D
Zamieniam się w alkoholiczkę ;-)

U nas dzis cieplej bo jedynie -5. Od tygodnia meczy nas kaszel wiec malo wychodzimy to i za bardzo nie odczuwamy chlodow.

Kakaw usmialam sie z Twego komentarza ....a te truskawki mrozone w drinku...mniam...musze sprobowac.
A swoja droga to narobicie zawsze smaka tymi drinkami...U nas barek pelny ale jakies takie malo komponujace sie trunki tam stoja.
Mamot jak przeczytalam jak twoj malzonek z belgiskim piwem wrocil to musialam sie usmiechnac bo jakbym swego widziala. Moj jak wraca z siatkowki to tez po piwo siega...obowiazkowo belgijskie (mamy zawsze zapasy bo z kazdej wizyty w Belgii pol bagaznika wieziemy:-)) Szczegolnie zima takie jedno z trappist czy Chimey dobrze robi:-)
Lubicie jakies szczegolnie?

Kasia Twoj po koszu tez taki spragniony;-)

reklama
Mamoot, przyznaj się, że te drinasy, to badania do pracy doktorskiej;-):-D

:-D:-D:-D no nie skojarzyłam, a moze masz rację??? ;-):-)

Cicha, my nie mamy za wiele doświadczeń z belgijskim piwem, ale jak w tym roku byliśmy w Belgii, to staralismy się jak najwięcej doświadczenia zdobyć. ;-)Szczególnie nam zasmakowało Leffe, Chimay, Rochefort (czy jak to się pisze?) i Hoegarden. Nie wiem, czy nazw nie poprzekręcałam. Hoegarden bardzo mi smakował jako lekki drink z cytrynką - tak podawali nam do obiadu w knajpach. Bo przecież te mocne piwa to za mocne na picie w ciągu dnia. Ja w Gent po wypiciu Rochefort to po krawężnikach i po ścianach chodziłam :-p Z zasady nie jestem szczególnie piwna, ale belgijskie piwa są o niebo lepsze od polskich. Po wyjezdzie do Belgii i tych wszystkich degustacjach stwierdzam z przykrością, że ogromna większość polskich piw jest bez smaku. Smakoują mi tylko czasem z lokalnych browarów.

Do góry