reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

UUUUU ja nic o balach nie wiem bo jestesmy z Wojtkiem w domu ale jakby co to przebranie mamy za Thomasa:-)
Zadzwonię rano do przedszkola się dowiedzieć.

Pati musze przynać ze z nałogami to ostro pojechałaś:szok: a ćwiczeń nie zaczynasz?
Może faktycznie zacznij sobie ten nordic walking? Moja mama chodzi od jakiegoś czasu i bardzo sobie chwali nawet nie wiedziałam

reklama
Pati, to życzę, aby się udało!
Moje dotrzymywanie postanowień kiepsko wychodzi, ale próbuję dalej...
U Martusi bal przebierańców w czwartek- będzie wróżką :-)

Pati, moooocno trzymam kciuki.:tak:

Bal się udał, choć nie wiele mi się udąło dowiedzieć, wiem tylko, ze tańce były i że Wojtek był jedynym kotkiem. Czapeczka z uszkami się nie rozpadła (bo to własna robota i się bałam, czy prztrwa), ogon tez nie odpadł. No i przyszła ekipa malująca dzieciom buźki - Wojciach mial oczywiście wąsiki.:-)
Zdjęcia będę miała za jakiś czas, bo u nas na imprezy do przedszkola, jets zamawiany fotograf i potem można kupic zdjęcia.

No to super Mamootku :-)
Noemi w tamtym roku byla kotkiem :-)
A teraz u nas impreza przebierana 16.02...takze mam troche czasu by wymyslec w co przebrac Noemi...
A co do fajek i pewnych dziwnych sytuacji to ja sie rozpisze na zamknietym.....

reklama
Do góry