reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Irmaa wlasnie wczoraj widzialam tego E-papierosa...Ale ja chce dac rade bez...gumy mi wystarczaja:tak:Z reszta ja nawet nie potrzebuje calej tylko odgryzam kawalek i rzujeeeee,rzujeeee:-D Mysle ze taki papieros nie rozwiazuje sprawy...bo czlowiek nadal ma ten odruch czegos w rece...i nadal wciaga dym...a tu wlasnie chodzi o to by mi sie nie chcialo miec tego stanu wypelnienia pluc:-D

A w domu roznie...jak niegdzie nie wychodze to dresy...albo jakies legginsy i t-shirt...
a jak wychodze ubieram sie normalnie i do wieczora juz tak zostaje...ostatnio od kiedy mam prawko zawsze pelen makijaz i ubrana "wyjsciowo":-D

reklama
No własnie ja nie umiem snuc się po domu w dresach:-D ja musze być normalnie ubrana,moga wiec być luzniejsze jeansy koszulka dresy kojarza mi się z chorobą, bo chyba tylko jak jestem chora to łaze w dresach po domu:-D no ale to juz taki odpał,

Rozśmieszyła mnie z tym kumpela bo zawsze taka odstrzelona chodzi a w domu jak do niej przyjdziesz to wyciągnięte dresy i bez makijażu i wygląda normalnie jak lump:-D

No jestem cala i zdrowa...Mialam kanalowe leczenie-i normalnie bez znieczulenia se wzielam:-D
Troche mnie wkurzyla navigacja...Kazala skrecic w praw a potem nienormalna kaze zawrocic i wrocic na droge co kazala zjechac-kazalam zamknac jej pysk i pojechalam po swojemu...Potem zakopalam sie jeszcze w sniegu-ale jakos udalo sie wyjechac..troche musialam odkopac z pod kol:baffled:

Pierwsze co robię jak wchodzę do domu, to przebieram się "w dresy". Strasznie nie lubię, żeby cokolwiek mnie krępowało, nawet dżiny.
Pati chylę czoła - kanałowe bez znieczulenia???:szok::szok::szok:

Najsmieszniejsze to Kasia to ,ze wogole nie bolalo:szok::-D Ja ma tak wspanialego denstyste,ze kazdemu zycze takiego...:tak:jest niesamowicie delikatny-jakas magia w lapach normalnie:-D

reklama
Do góry