Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wrocilam- ale tylko fizyczniepadam..bo przylecielismy nad ranem po 2..zanim sie polozylam bylo po 4...a o 11 juz bylam na pelnych obrotach, bo mamy w domu remont- malowali nam pod nasza nieobecnosc, zmieniali panele itd...i normalnie jak mawia moja Duska -(ode mnie podsluchala) burdel na kolkach i nie wiemy w co rece wlozyc- ale poki co A. walczy by jakos okielznac mieszkanie...Ja czuje sie fatalnie- zmeczenie, zmiana klimatu do tego potworny koniec podrozy- mielismy straszliwe turbulencje i hafcilam w samolocie ...pozniej w taxi jak kot...............dzis chodze jak snieta ryba.......ALE W EGIPCIE BYLO PO PROSTU BOSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SLONCE...PLAZA...CUDOWNE MORZE! ACH TE RAFY-POLECAM-JUZ DRUGI RAZ...I WCIAZ MOGE TAM WRACAC! WROCILAM MEGA OPALONA...WYPOCZELAM...OPALILAM SIE!!! DUSKA ZACHWYCONA! TAKZE STRZASKANA-BRAZOWIUTKA!ZDJEC MAM ...CHYBA Z 4000
hahaha
my lecielismy z Olympic Holidays - Package Holidays, Deals on Flights and Hotels i bylismy w Sharm el sheikh. Wczesniej w Hurghadzie i piekniejsze jest Sharm el sheikh.,,,jesli natomiast chodzi o to czy tak wiele wiele taniej jest z UK- to tak wiekszosc mysli- ja tez tak myslalam, ale porownywalam ceny w necie i byly podobne- a na miejscu czasem okazywalo sie, ze ludzie, ktorzy przylecieli z Polski placili tyle co my tylko np. na 2 tyg...wiec po prostu trzeba szukac- szczegolnie w necie!...biura, wiadomo doliczaja prowizje...My teraz kolejne wakacje planujemy na wrzesien
juz z dwojka:O..