• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Sylwia współczuję. Akurat siedząc wczoraj u lekarza czytałam w wyborczej artykuł o tym co się dzieje na południu Polski no i porostu można się załamać. Nie wiem jak można w 21wieku, przy takim postępie technologii i wogóle skonstruować slupy, które nie wytrzymują mrozów.:szok:Mam nadzieję, że będziecie ten prąd jednak mieli
Rusalko witaj i oddaj nam trochę opalenizny i słońca:-)

reklama
Sylwuś, a jak Wy sobie w takiej sytuacji dajecie radę? U nas raz nie było światła przez pół dnia, to czułam się fatalnie. Praktycznie wszystko na prąd.

Kasiu z tym sikaniem to się ubawiłam. Dzisiaj rozbieram się w korytarzu, Alicja śpi w wózku na korytarzu a Ola siedzi na nocniku. Wtem nadchodzi kurier do sąsiadów, i pyta się mnie czy ktoś tam jest. W tej chwili podbiega do mnie Ola, podcierając się publicznie, czytaj z dupcią na wierzchu czy to do niej paczka. Kurier mało nie padł ze śmiechu. Boże mój, ale te dzieciaki mają fantazję.

Fredka,Kasia - dobre :) my tez dziś mieliśmy kolędę to Karol powiedział ze sam do kościoła chodzi że rodzice go puszczają :)
Sylwia no dla mnei to też niewyobrażalne!!!zwłaszcza z małymi dziecmi weź se siedź bez prądu...
za głosiki dziękujemy- można głosować codziennie czy jakoś co 24h - także jak bedziecie miały chwile to poprosze :) bedziemy sie przypominać...

reklama
Fredka, Kasia, na dzieci zawsze mozna liczyć ;-):-D:-D
Sylwia, ja też dziś o Was myślałam, jak słyszałam doniesienia z Małopolski.... Trzymajcie się... CIEPŁO.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry