patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No my narazie wstepnie ta krete mamy... ale jeszcze nie usiedlismy sie tak konkretnie,zeby cos dzialac...wstepnie miejsca ogladane,ceny,itp...A Wy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale jeszcze wyczytałam ze kapiel w nadmanganianie potasu pomaga zobaczymy, poleciłam kupić![]()

KasiuDe zazdroszczę wam spotkania, do tej pory wspominam moje spotkanie z Mamootkami ehh było super.

oj widzę że wszystkie mamy podobne problemy - u nas też histeria o takie pierdoły że głowa mała...i sa takie dni że histeria goni histerię
a o wykonywaniu poleceń to moge zapomnieć - królewicz ciągle z głowa w chmurach - nic do niego nie dociera
(...)
choć podobno przejście przez jakąś typową zakaźną dziecięcą uodparnia bardziej dziecko na wszelkie bzdety - złyszałyście taką teorię?

A nam jakis ciul za dyche przydzwonil dzwiami w samochod az farba odprysla i lusterko sie zlozylo...

Macie już jakieś plany na wakacje?