reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu-wiecie co-normalnie dzis jakos sie nie wyspalam i jak zawiozlam mloda do przedszkola to polozylam sie tak o 10:30 spac...nastawilam na 12:00 zeby jeszcze wstac,ogarnac sie i zdazyc na solarium...zawsze jestem po mloda o 13:15-13:20 ...No i sluchajcie budzte sie a tam o zgrozo 14:18...:szok::szok::szok::szok::szok: Jak wypryslam z tego lozka...moj ty smutku toc bym se nogi polamala...szybko dzwonilam ,ale nikt w przedszkolu nie odbieral...dopiero w aucie udalo sie...Na szczescie powiedzieli luz..nic sie nie stalo...Ale nie przyznalam sie ,ze zaspalam:no::-D jakos tak zakrecilam ,ze w sumie nie wiedza dlaczego ;-) Ale pewnie po szramie od poscieli sie kapneli :-D:-D:-D
A teraz spadam sprzatnac auto w srodku...Nawet ladna pogode mamy...niby tylko +3 stopnie ale jakos tak wiosna pachnie :-)

Pati, ty wyrodna matko! Dziecko w przedszkolu czeka a Ty kimasz w najlepsze;-):-D:-D:-D
Sylwia, to juz wiesz dlaczego np. Pati nie było na BB ;-)

Eeee tam ja nie gestapo, przesłuchań nie robie
U nas od południa pada snieg, a teraz jest akcja oparzenie bo Wojtek sparzył palce, dotknął się goracej szyby od kominka i juz mam dość na dziś

Ojjj to ciotka caluje te male paluchy :-)
Ja dzis mlodej niechcaco przydzwonilam takim duzym proszkiem 8 kilowym w nos...wyglada troche jakby walczyla z kims:sorry2: ale sto razy jej mowilam ,ze nie ma skakac tak wokol mnie bo ja na tasme zakupy wykladalam i z tasmy sciagalam ten proszek z takim zamachem i z roga w nos zarobila...:baffled:

reklama
Do góry