reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

ooooo super wiadomosc - zeby tak jeszcze do nas zagladala nasza Fusik:)...GRATULUJE kolejnej pociechy - NO I WPADAJ BO MAMY JESZCZE WIECEJ WSPOLNYCH TEMATOW!!!:D

Bycze sie w wyrku, bo A. odwiozl dzis Klaudie do przedszkola...:)...cisza...spokoj..i tak do 11 mam czas tylko dla siebie (pozniej gotuje i szkola;)

reklama
No ja tez trzymam Fusika za slowo i gratuluje corci :-)

Ciekawe kto jeszcze nam sie zglosi ? :-) wystarczylo napisac ze przesiew na zamknietym i juz sie zglaszaja... ;-):-D

Pati - och ach ech...suuuper! kiedys pomecze A, zeby i mi takie cos fundnal:p... (dzieci od 0-5 za free...ale ta info mnie nie interesuje:D...tam sie jedzie odpoczac!:D

Dzieci zostaja w domu...Matka potanczyc chce do bialego rana :-D nawet jak bedzie deszcz padal to bedzie co robic bo w koncu spa jest na miejscu :-D

reklama
Pati, gratulacje!!! wybycz się za nas wszystkie!!
Fusik, no, no... Wspaniała wiadomość!!!
A mój weekend był taki sobie. W sobotę byłam u Adama w pracy( cieciuje przy Wiśle, w plenerze w weekendy i nie ma go w domu przez całe 2 dni) a w sobotę pokłóciłam się z nim bo przyłapałam go na kłamstwie i do dnia dzisiejszego fochamy się wzajemnie.

Do góry