reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
można Fredkę odwiedzić! Na placu Wilsona masz jeden z większych placów zabaw, Łazienki, Stare Miasto, Wilanów.
A w którym miejscu w W-wie jesteście?

Muzeum kolejnictwa jest zakazane bo musielibyśmy tam zamieszkac hahahaha nie dam sie już na to wkręcic, teraz jestem jeszcze w Michałowie to pod Wawą a w Wawie to bedziemy od czwartku wieczór na ulicy Twardej koło Arkadii niedaleko

Na starym mieście jest tramwaj konny, kolejka staromiejska, no i samym metrem mój może jeżdzić w kółko. A ja na zamianę jadę w piątek do Krakowa ze starszym :)

tak czy inaczej zapraszam do nas. Jestem w domciu. Bardzo byśmy się ucieszyły z odwiedzin. Placów zabaw jest mnóstwo. Zrobię coś dobrego do jedzenia. Tylko Adama nie ma bo pracuje. Kasiu bierz Martusię, Sumko, może Ty byś do nas dołączyła? Sylwia, Kasia co Wy na to?

reklama
Do góry