reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Syla myslalam zeby sobie to zazyczyc od gwiazdrowa :-)
widze wielka roznice w myciu szczotka elektryczna a zwykla... a co masz z tymi szczelinami miedzy zebami?

Ja wczoraj bylam na wywiadowce...nasmialam sie ze szok...Noemi ma super opiekunke...taka kobieta z sercem,jajem i humorem ogromnym...jak opowiadala to wszyscy sie ciagle smieli...a jednej tak sie udzielalo ze smialismy sie z niej :-D kazdy cos przyniosl...wiec byla kawka,napoje,slodkosci...i takie ala nalesniki sosem na ostro z oberzyna-mniam-to zrobila jedna pani -zona araba :-) U Was tez tak jest na wywiadowkach ze kazdy cos przynosi ,pijecie i jecie? bo tu to normalne jest....i uwazam za bardzo fajne...

Hmmm no gadałam z moim gwiazdorem ale urodziny mam szybciej;) hehehe i to kupie z tym irygatorem, z tymi przestrzeniami mam tak że bardzo trudno je doczyscić i w związku z tym narazone sa na próchnice, a ten irygator bardxzo pomaga,

u nas tez nie ma czegos takiego..tak na sztywno...i indywidualnie...;/...az rodzic ma stresa, bo zeszlego roku...na sali gimnastycznej ..kazda klasa miala stolik za ktorym siedzialy panie i rodzicev alfabetycznie podchodzili i rozmawiali z 3 nauczycieli...obecnosc wowczas byla 100%...

reklama
Do góry