reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Sylwia a korzystasz z Nowego Świata książki - Weltbild?. Pytam się bo bardzo jestem ciekawa czy po przejęciu przez Weltbild, Świata książki, nadal trzeba zamawiać co numer książki czy coś się zmieniło w tej dziedzinie?

reklama
Ja musze sobie uzupelnic polska biblioteke... sobie i dzieciakom.
Moze sprobuje tej trylogii chodz zasadniczo nie jestem fanem kryminalow, ale widze, ze jest wszechobecny w ksiegarniach wiec moze warto.
Ja wlasnie koncze najnowsza ksiazke Arnona Grunberga.. ale nie wiem jak jest z tlumaczeniem jego ksiazek na polski.

Ja zakupy przez internet ostatnio robie w selkar.pl. Sa na podlasiu (wiec jak dla mnie rodzinne strony) i maja super atrakcyjne ceny. No i jak dotad bezbledny serwis.

Sylwia, moja mama kupuje ze Świata Książki i z tego co mi mówiła, teraz nie ma obowiązku kupowania jednej książki z katalogu - no chyba, że jej się cos poplątało

A u mnie dzis burza za oknem a w domu cisza ze hej. Zoska spi, Maz na sluzbowej kolacji a Julek na swoim pierwszym 'noclegu' u najlepszego kolegi. Jutro znowu spi poza domem bo starszaki, ktore odchodza w sierpniu do zerowki maja swoja specjalna noc. Po 18 przejmuja wladze, pieka pizze, szaleja, ogladaja film i spia w przedszkolu. Odbieram go w sobote przed poludniem. Normanie 'szlajac' mi sie chlopak zaczyna juz w tym wieku ;-)

Fajnie, zazdroszcze takiej organizacji w przedszkolu.

Kasia ja nigdy regularnie nie kupowałam w Świecie Ksiażki raz kupiłam 5 raz wcale;) ale miałam srebrna kartę, poprostu jak mi sie podobało;))))

reklama
Do góry