Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam znów :-)
Nadal żyję z ta moją gromadką. W poniedziałek i wtorek była niezła jazda, bo zostałyśmy same z moja bratową i szóstką dzieci :-) Ale jakoś dało radę. Teraz już jest luz, bo jest i Marcin i mój brat.
Pogoda sie popsłua - jak chyba wszędzie - ale za to nadrabiamy dawno obiecane chłopcom wycieczki po okolicy.
Mamoot, niezła szkoła przetrwania dla Was Ale zyjecie - to najwazniejsze ;-)
Muszę zaprotestować - u nas bardzo słonecznie. Co prawda temperatura wczesnojesienna, ale jest ładnie
Mamoot, podziwiam! Ale Ty jesteś tak poukładana, że to niemożliwe, żebyś nie dała rady :-) Fredka, jak efekt, zadowolona?
Ja wczoraj padłam jak mucha i farbowanie się nie odbyło... A dziś po pracy wybieram się po buty na fitness :-)
Ja zaraz smigam po wniosek paszportowy do ambasady...Adam dzis mi stanowczo nakazal wyrobic no wiec smigam bo kurde jakby tak poza europe smignac to ni dy rydy bez paszportu