reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Sylwia, a gdzie się przeprowadzacie? W jakie rejony?
Co u mnie napisałam na nieobecnościach :-) Dzieciaki do przedszkola chodzą. Czas atrakcji się zaczyna, czyli rozpoczynanie kalendarzy adwentowych z czekoladkami - Miki odlicza dni:-D, przybycie szczeniaka, aha wcześniej noc u dziadków - też przeżycie, potem Mikołajki. Co chwilę coś:-D

Ale się babeczki za Wami stęskniłam!

reklama
i ja steskniona, dzis wydebilam od meza przenosny net- czekamy przeniesienie linii do 6 grudnia- wiec do...bede z doskoku:sorry:
juz na nowym mieszkanku- rozpakowana w wiekszosci...:sorry:

Rusiu, fajnie, że już w nowym :-)
Kasiu, dziwnie tu było bez Ciebie...
A jaki szczeniak? Też golden? Piesek, czy suczka? Juz sie ciesze razem z wami :-)

Marysia po pierwszym obcinaniu włosków. Pióra już jej do oczu wchodziły.

Mamootku, też labrador;-):-) I będzie suczka czarna o imieniu Baba:tak:
A zdjęcia Marysi w nowej fryzurce już są? Kurcze cos ostatnio w ogóle nie robiłam dzieciakom zdjęć. W mieszkaniu jakoś nie za bardzo lubię, a ostatnio nie spacerowaliśmy w weekendy. W tygodniu nie ma już czasu, bo za szybko robi się ciemno :-/

mieszka sie calkiem ok, ale wciaz jakies tam sprawy wychodza i np. wciaz jestesmy bez gazu...maz mowi- padla bateria w liczniku - najpierw przyszedl pan stwierdzil o tak bateria do wymiany w liczniku, a tym on sie nie zajmuje , od tego jest inny pan, pozniej pan przyszedl wymniel i teraz czekamy na drugiego by nam wlaczyl to...i tak od tygodnia nie gotuje...i ogrzewanie gazowe, ale juz jutro mam nadzieje zalatwie to raz a porzadnie!

KasiuDE-
ciekawa jestem jak wyglada Wasze nowe malenstwo- mi marzy sie piesek- zawsze mielismy w domu, odkad tu wyjechalismy tylko swinka morska na pocieszenie...ale to nie to samo co psiak!(we wtorek tydz temu samochod potracil psa mojego dziadka....bardzo to przezyl moj dziadek, bo byl z nim zzyty...

ja tesknie za moim Kastorem, wogole odkad babcia wyjechala, rodzice...to mi jakos tak teskno i smutno...dobrze, ze mam te przeprowadzke na glowie to jakos tak staram sie sprzatac itd..by za duzo nie rozmyslac.

zaplanowalismy sylwestra - tzn. idziemy na bal:happy:na 300 osob. niby dla dzieci w sali obok zorganizowana jest impreza i opiekunki, ale MasterG zostaje z moimi rodzicami, a pojedzie z nami Dusia- chyba, ze nie bezie chciala;-)(w co watpie:-Dma byc zorganizowane tez dla dzieci, jedzonko, konkursy, zabawy itd...

Rusiu podziwiam Cię, że tyle jesteś w stanie czekać na podłączenie gazu. Ja jestem zbyt nerwowa i dawno bym już komuś awanti strzeliła. Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam dosyć psa a świnka jest super. Cały czas mam przed oczami zdjęcie Twojego męża ze świnką (na smyczy?). Bynajmniej tak zapamiętałam :). Fajnie, że wybieracie się na bal. Ja za to marzę, żeby chociaż wtedy A był w domu.

reklama
Fredzia, ja tez jestem furiatka i w Polsce to juz dawno byla by afera, awantura itd...tu wierz mi po 5 latach zycia czlowiek przyzwyczaja sie do mentalnosci i takiego sposobu zalatwiania wszelkich spraw przez Anglikow:cool:...sa terminy, kazdy od czego innego i zaden nie moze wykonac pracy za nikogo. Ma to plusy, ale i munusy jak widac. Dzis juz mi na pewno podlacza, zamierzam GOTOWAC! PIEC CALY DZIEN!:-Dw planach mam zupka jarzynowa dla dzieci, rybka, zurek dla Adama i bedziemy z Dusia piekly ciasteczka....aaa i robie salatke z krewetek i makaronu nudle.(bo mam dzis tez gosci) dzieci dzis maja wolne w szkolach, bo nauczyciele strajkuja:happy:

Do góry