reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Oj tak, przyda się :-) Dzieki!

Jutro mamy imprezę mikołajową z mojej pracy. Uziemienie w domu Marcina troche nam pokomplikowąło plany jutrzejsze, ale jakoś trzeba ise będzie zorganizować. W każdym razie idziemy jutro z Wojtkiem, a Stasia i Marysię pewnie dowiezie mi później mama.
Dla Wojtka to będzie wielka atrakcja, bo dziś pierwszy raz od 12 dni w ogóle wyszedl z domu. A jutro - imprezka ;-)

reklama
O fajnie! Udanej imprezki! U nas w pracy jest zabawa choinkowa, a Mikołaj będzie w przedszkolu:tak:
Byłam wczoraj w kinie na Listach do M. - bardzo sympatyczny film:tak:

Mamootku udanej imprezki :) z organizacja to u Was zawsze wzorowo :)

Ja jutro wybieram sie z mloda na swiateczny markt-hmmm tak to sie po polskiemu mowi?

A wieczorem wpada do mnie na noc kumpela-bedzie wino i duzo plotek ;))))

No i pochwale sie ze A zrobil mi dwa dni temu niespodzianke i kupil mi nowa mikrowele ;) chyba sie jeszcze nie chwalilam? ;))))

Załączniki

• weihnachtsmarkt_duesseldorf.jpg
    weihnachtsmarkt_duesseldorf.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 32
No własnie chciałam Pati napisać, że toto się "jarmark" nazywa :-)

Kasiu, od tym filmie same dobre słowa słyszałam.

U nas, cholercia, impreza mikołajowa ze względów technicznych odwołana i przeniesiona na jutro. Tyle, że jutro mamy basen, więc na pewno na całą imprezę nie przyjdziemy. W ramach pocieszenia byliśmy dzis z chłopcami na czekoladzie u Wedla :-) Jakoś sie pocieszyli :-D
A jutro wieczorem jeszcze nas czekają imieniny Basi - mojej bratanicy. Będzie intensywny dzień.

Widzicie mi czasami zaczyna brakowac polskich slow :-D

jarmarku nie odwiedzilismy bo pogoda nie dopisala...za to byl pyszny rosol u kolezanki mamy ;) i dobre ciacha :)

mlody nie da mi posiedziec... i ostatnio caly czas cos..ktos, dzis np. ur. moja kolezanka...byla 11 dni po terminie..ufff...

u nas tez tu w UK mowi sie (i jest dosc podobny) market swiaeczny;)
i my wczoraj z dziecmi ublalismy choinke, nakleilismy naklejki w okna itd...swiatecznie juz:)moze dzis pojade do ikei po cynamonowe swieczki:D

reklama
Ja dzis kupilam foremki w ikei do ciastek ;) zapas swiec i kilka innych dupereli...choinke ubierzemy ok.15-stego...No i taka mniejsza jak w tamtym roku...Duza bedzie u mojej mamy...a 19-stego bedziemy jechac do Pl.i wrocimy chyba 02-go..na sylwestra narazie nie mamy planowi jakos nie mam nawet checi nigdzie isc...Moze tez wrocimy wczesniej i pojedziemy do rodzicow A...

Do góry