Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No to ja nieco spozniona tez zdrowka pozycze - co by na glowe nie wplynelo:-)
A co do pogody to u nas dzis rano bylo szaro a popoludniu slonce w pelni. Splatala nam pogoda psikusa bo wybralismy sie ubrani jak na jesien do zoo a potem chodzilismy od krzaczka do krzaczka szukajac cenia i gotujac sie w ciemnych kolorach i krytych butach. Przynajmniej zoo jest tu fajne wiec poswiecenia warte - iorac pod uwage rakcje Julka (no ale nie ma co sie dziwic, ze mu sie eskapada podobala skoro caly tydzien Julek wloczyl sie pomiedzy kartonami po domowych pieleszach i towarzyszyl nam w zalatwianiu spraw;-):-))
KasiuDe spotkanie chyba jest teraz w ten długi weekend, o ile dobrze pamiętam...więc dalej bedzie pusto. Ja staram sie zagladać, ale jakoś brak mi ostatnio sił na wszystko, a jeszcze te nerwy z pracą meża.....Chciałabym aby sie juz wszystko jakos poskładało...bo na razie to nic nie wiadomo i nie wiadomo jak to będzie.
dziewczyny pytanie z innej beczki-czy nie mialyscie ostatnio kłopotów z logowaniem na bb?nie chodzi o to, ze nie moge sie zalogowac, ale ze za kazdym razem musze od nowa choc mam zaznaczone zeby pamietało moje logowanie...zaczynam sie zastanawiac czy moze ktos sie nie loguje na mnie - moze u tesciow sie nie wylogowałam i szwagier podczytuje w razie czego zmienilam hasło (tzn normalne watki i tak mozna podczytac, ale zastrzezonych nie...)
Baska czasami tez mialam takie problemy...ale nie wiem czy zwiazane to z tym ze sie nie wylogowalas...Ja kozystam z dwoch komputerow w domu i na kazdym jestem zalogowana,prawie nigdy sie nie wylogowuje...a i tak kazali sie logowac