reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Kasia to sa wlasnie niesamowite pozytywy mieszkania w Europie - 2 godziny lotu i ktos z rodziny na miejscu:-) Na ferie mielismy z Julkiem byc sami dwa tygodnie a przylecial moj mlodszy brat do towarzystwa, potem siostra zrobila sobie wakacje po sesji a teraz mama:-) Np i tesciowa tez juz nie moze sie doczekac i czeka tylko na potwierdzenie daty:-) w sumie bardzo to przyjemne bo ja lubie gosci w domu (choc po porodzie przyznam, ze jakos chyba wolalabym pobyc troche sama z rodzinka - no ale pomoc tez jest mila):-) A radosnej nowiny tez sie nie moge doczekac - tzn. zeby juz bylo po he, he .... i to nie tylko u mnie;-):-)

reklama
Cicha, ja też czekam z niecierpliwością. No i myślę o własnym porodzie. Ostatnio śnił mi się mój drugi synek.:-)

Dzisiaj wybrałam się z dziećmi do kościoła i nawet każde miało swoją palmę do święcenia. No i wszystko ładnie pięknie do momentu kiedy ksiądz święcił palmy bo jak skropił Mateusza wodą to ten odrazu usnął:szok::-DA ja się bałam że będzie szalał i będę musiała uciekać z kościoła:-D

kurcze- u nas dzis było dokładnie to samo..Klaudia zxaraz na pocz. mszy zasneła:tak:

dziewczeta-----------rozpieszczajcie sie ile wlezie!!!:-D:tak:

dziewczyny a jak planujecie ten 2 poród, będzie rodzinny, czy mężowie zostają z dzieckiem w domu a wy same w szpitalu??:dry::confused::sorry2:

Irma u mnie po to mama przylatuje, zeby mogl byc rodzinny:-) No chyba, ze do srody sie rozdwoje... ale szanse male zarowno na rozdwojenie - jak i na rodzinny bo do srody maz w rozjadach:-)

A swoja droga to zaczynam sie troche obawiac, ze trafie do szpitala i tam akurat na dyzuze nikt nie bedzie mowil po angielsku .... wtedy to bedzie jazda:-)

Mamoot mnie sie jakos jeszcze takie sny nie snia albo nie pamietam:-( Ogolem jak na razie jakos ten porod to abstrakcja ... no ale niedlugo zmienie wyobrazenie bo terin tuz tuz:-)

A swoja droga to zaczynam sie troche obawiac, ze trafie do szpitala i tam akurat na dyzuze nikt nie bedzie mowil po angielsku .... wtedy to bedzie jazda:-)

Cicha, z tego co pamietam, to chodzisz na kurs językowy. Kilka dni Ci zostało, może podszlifuj odpowiednie slownictwo;-):tak::-D
A tak serio, będzie dobrze!

Cicha na pewno angielski znają nie martw się tym i korzystaj z chwil wolności bo potem to już i dla nas nie będziesz miała czasu:tak:A wogóle fajnie że będziesz miała kogoś do pomocy bo po porodzie na pewno przyda ci się odpoczynek i wtedy taka pomocna dłoń jest mile widziana- zajmie się Julkiem i maleństwem, ogarnie dom itp:-)

Cicha bedzie dobrze!!juz nie moge sie doczekac kiedy wkleisz fotki swojej-wiekszej juz rodzinki:-)

ja wczoraj byłam na plotuchach u psiółki...termin ma na 2czerwiec..to jej druga dzidzia - tym razem czekamy na chłopczyka -Szymonka..z tym, ze za szybko sie pcha na swiat:-(..i bedzie w srode miała zakładane szwy na podtrzymanie...jest przerazona:szok:

reklama
Do góry